Pretraga

Za 45 minuta posla možete zaraditi 80 kuna: Ovo su oglasi za najplaćenije studentske poslove

Početak je novoga semestra, a mnogi će tu priliku iskoristiti i za pronalazak novog posla. Zato smo i ovaj tjedan probrali oglase za najplaćenije studentske poslove u četiri sveučilišna grada, Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Poslovi su raznovrsni, a u nastavku možete doznati ima i što i za vas!

Studentski centar Zagreb

Studenti ovog fakulteta ponude za posao dobivaju već prije završetka studija

Traži se student za vođenje tečajeva njemačkog jezika. Kandidat bi trebao biti apsolvent Filozofskog fakulteta, a poželjno iskustvo i rad u vođenju tečaja i/ili davanju instrukcija. Mjesto / adresa rada: Zagreb Radno vrijeme: subotom od 9 do 11:15 i od 11:20 do 13:35 (naknada 80 kn za jedan školski sat) ili od pon do pet jutarnji ili večernji tečajevi (naknada 70 kn za jedan školski sat). Prijave na: info@abc-strani-jezici.hr , sa životopisom i zamolbom, u naslovu maila pod ‘subject’ napisati jezik za koji se prijavljuje.

Caffe bar u Petrovoj 21 traži studenta/icu za čišćenje – čišćenje podova, sanitarnih čvorova, podruma, pranje stakla, povremeno čišćenje namještaja. Potrebna je točnost i urednost. Radno vrijeme: pon/sri/pet od 22-24 h. Naknada po satu: 50,00 kn/h (uključen noćni rad). Prijave na: mladen.antoljak@optinet.hr ; lilo.antoljak@optinet.hr.

HPB d.d. traži studente/ice za rad u skladištu, Velika Gorica – Gradići. Preslagivanje inventara u skladištu. Radno vrijeme: 8:30 – 16:30h. Cijena sata 40 kn + propisana uvećanja. Kontakt: ema.stulic@hpb.hr.

Traže se studenti/ice za rad , Poreč, Hotel Mediteran i Laguna Galijot. Vrsta posla: terapeut/ica- maser/ka. Period rada: 10.06- 10.09. Opis posla: pružanje usluga masaže, komunikacija s klijentima. Posebna znanja: klasična masaža, jedan strani jezik, osnove inf. pismenosti. Radno vrijeme: 9-16h/ 13-20h. Osiguran smještaj, obrok u sklopu hotelske prehrane 12 kn/ dan, plaćen putni trošak do Poreča. Cijena sata: 50,00 kn. Prijave na: posao.holistika@gmail.com

Veribo Apartmani d.o.o. traži studente/ice za rad u turizmu, Mecanovo 7, Pirovac. Period rada: 1.06. – 15.09. Plaćen smještaj i putni troškovi, vlastita kuhinja u objektu za pripremu hrane. Opis posla: samostalno vođenje sezone, dočekivanje gostiju, naplata, prijava, komunikacija s gostima, čišćenje apartmana, održavanje zajedničkih prostorija, pranje posteljine. Posebna znanja i vještine: engleski jezik, korištenje računala, odgovoran pristup poslu, poželjna komunikativnost. Radno vrijeme: svaki dan, 2 – 4 sata dnevno. Traži se samostalna i odgovorna osoba, postoji mogućnost smještaja za partnera ili partnericu, brata ili sestru, roditelja. Nudimo posao koji ostavlja dosta slobodnog vremena. Cijena sata: 50,00 kn. Prijave na: info@pirovac-apartments.com

Maser/ka, Zadar. Izvođenje masaže na plaži. Radno vrijeme: pon-ned, 10-19h. Cijena sata 40 kn + propisana uvećanja + smještaj. Kontakt: 091/6140-145, mmabest@gmail.com

Studentski centar Split

[Vodič za brucoše] Idu li studiranje i posao zajedno? Evo što kažu stariji studenti

Poslodavac Anker grupa d.o.o. traži dvoje radnika za radno mjesto ‘skiper’ koji su organizirani i odgovorni, aktivno koriste engleski jezik, te je poželjno da imaju iskustva na ovom poslu. Obavezno je posjedovanje pomorske knjižice (matrikule), obavezna je dozvola za voditelja B kategorije brodice,a poželjno je posjedovanje dozvole za voditelja C-kategorije brodice i Yacht Master. Svim zaposlenicima nudimo smještaj u novoizgrađenim 1/2 – 1/3 – 1/4 sobama, dva topla obroka dnevno, jedan dan u tjednu slobodan, uniformu s osiguranim pranjem. Do otoka se dolazi iz Dubrovnika brodom Jadrolinije. Satnica je 40 kuna, a postoje i dodaci na osnovicu koji se isplaćuju sukladno odredbama ugovora o djelu studenta. Kontakt informacije: Tihana Klarić, telefon: 020/450-336 Email: carerer.lafodia@rmh-hotels.com. Početak obavljanja: 1.5.2020.

Nautika centar nava d.o.o.traži 40 studenata za čišćenja unutrašnjosti broda i vanjsko pranje. Satnica je 40 kuna, a kontakti za informacije su 091/502-1956; e-mail: ana.zuric@navaboats.com. Početak obavljanja posla je 1. travnja.

Arkada obrt za ugostiteljstvo i trgovinu traži petero studenata koji bi povremeno obavljali poslove catering konobara i ispomoći u restoranu. Potrebno je aktivno znanje engleskog jezika. Satnica je 40 kuna, a početak obavljanja posla 15. travnja. Molbu i životopis poslati na mail, kontakt informacije : 098 744 290; e-mail: info@arkada.hr.

Studentski centar Rijeka

Anker grupa d.o.o. traži dvoje studenata za posao skipera, upravljanja brodicom ili jahtom za prijevoz putnika. Mjesto rada su Dubrovnik i otok Lapud. Period rada je  01.05.-31.10.2020., radi se osam sati u danu, a ciejan redovnog sata je 40 kuna. Uvjeti su: aktivno korištenje engleskog jezika, obavezna matrikula, obavezno vozač B kategorije brodice (poželjno C-brodica i yacht master).
Osigurani smještaj i topli obrok. Prijave se šalju na: career.lafodia@rmh-hotels.com.  

Studenti nam otkrili najgore scene s razgovora za posao

Connect grupa traži 10 studenata za čišćenje kuća za odmor i apartmana nakon odlaska turista. Mjesto rada je Kvarner, otok Krk, Crikvenica. Satnica je 35 kuna i plaćen je putni trošak, a radi se 01.04.2020.-15.10.2020. Uvjet je organiziranost, urednost, točnost, timski rad. Prijaviti se možete na coteam.ciscenje@net.hr, (091 257 8945)

Studentski centar Osijek

NKD moda d.o.o. ima potrebu zaposliti studente za posao nošenja moving boarda. Zarada je 40,00 kn/h, a mjesto rada Našice, 19.3.2020. od 8:00 do 17:00h. Prijave studenata na: mate.bosnjak@nkd.eu s naznakom “student_Našice_movingboard”

Pevec d.d. traži studente za rad/ispomoć u pomoćnom centralnom skladištu u Kutini. Riječ je o istovaru robe iz kamiona, preslagivanju kutija, komisioniranju, deklariranju. Satnica je 30 kuna, a traži se četvero studenata. Početak je odmah po dogovoru, pa narednih mjesec dana, minimalno do 1. travnja 2020. Prijave putem telefona: g. Vladimir Jambrešić 091/2459-354 ili na mail vladimir.jambresic@pevec.hr

Dekra usluge d.o.o. traži dvoje studenata za poslove promotora, a u obzir dolaze studenti Medicinskog fakulteta, Stomatologija, Farmacije, Zdravstvenog studija ili nekih srodnih fakulteta. Satnica je 30,00 kn/h, a radi se u Osijeku. Radno vrijeme je petak i subota po četiri sata na dan (vrijeme ovisi o dogovorenim promocijama). Uz životopis obavezno priložiti fotografiju i poslati na e-mail antonio.bogdanovic@dekra.com

Za 45 minuta posla možete zaraditi 80 kuna: Ovo su oglasi za najplaćenije studentske poslove
Share via
Copy link
Powered by Social Snap