Pretraga

Akademis zagrebačkim studentima priprema više od stotinu pogodnosti

A- A+

Razgovarali smo s predsjednikom neprofitne studentske udruge Akademis, Brankom Paunovićem, kako biste saznali koje sve pogodnosti možete očekivati ukoliko postanete njihov član. Uz popuste na preko 120 lokacija u Zagrebu, stipendiraju neimućne studente, a uskoro će organizirati regionalni nogometni turnir.

Iako prijave za članstvo u neprofitnu studentsku udrugu Akademis službeno počinju 12. studenog, već joj je pristupilo oko 200 zagrebačkih studenata, a u sljedećem tjednu očekuju kako će se brojka povećati 500 novih članova. U razgovoru s predsjednikom Udruge Brankom Paunovićem saznali smo što su do sada postigli i što planiraju ostvariti u skoroj budućnosti.

www.facebook.com

O udruzi i širenje po Hrvatskoj

Udruga broji 30 aktivnih članova i 40-ak volontera koji svakodnevno rade na štandovima kako bi zagrebačkim studentima što bolje predstavili ciljeve, planove i pogodnosti koje mogu ostvariti ukoliko postanu član i izrade Akademis Card.

– Prvo smo krenuli s radom u Osijeku jer su se studenti koji tamo studiraju prvi dosjetili udruge u ovom konceptu kakva je sada. Kako je Osijek manja sredina, postigli smo vrlo brzo odlične rezultate i sklopili brojna partnerstva, izjavio je Branko Paunović. – Uz Osijek i Zagreb, uskoro planiramo proširiti djelovanje udruge na druge gradove u Hrvatskoj, recimo Split i Pulu, nadodao je predsjednik udruge.

Lokacije na kojima članovi Akademica imaju popuste u Zagrebu

www.akademis.hr

Izdvojeni članak

Akademis Card smanjuje troškove studenata

Stipendije, tulumi i brucošijade

Cijena članarine je 65 kuna, a pet kuna se odvaja u Nacionalnu zakladu za potporu učeničkom i studentskom standardu. To je jedan od načina kako Udruga financira do četiri studentske stipendje godišnje u Osijeku.

Prema Paunovićevim riječima Akademis od iduće godine kreće sa suradnjom s Raiffeisen bankom pa očekuje kako će na taj način skupiti dovoljno novca za stipendiranje bar pet ili šest studenata lošijeg imovinskog stanja u Zagrebu.

Što se tiče brucošijada i raznih studentskih tuluma, u Zagrebu su aktivni već šest godina te predstavnici 20-ak fakulteta sudjeluju u njihovoj organizaciji. Postanete li član Udruge ostvarivat ćete popuste za razne koncerte i buduće brucošijade.

Regionalni nogometni turnir i inozemni studenti

– Surađujemo s Collegiumom pa do 500 naših studenata putuje po povoljnijoj cijeni u Sarajevo, Beograd i druge destinacije. Nama je žao što uvijek mi idemo u posjetu studentima u inozemstvu, ali oni nikako ne dolaze k nama pa želimo ostvariti popuste i za osobe sa stranih fakulteta kako bi nas mogu posjetiti u Zagreb, rekao je Paunović.

Nadodao je kako u travnju planiraju organizirati regionalni nogometni turnir kako bi povezali što više studenata iz zemalja cijele regije.

Akademis zagrebačkim studentima priprema više od stotinu pogodnosti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap