Pretraga

U Areni se sprema velika brucošijada: Objavljena imena izvođača koji nastupaju na zabavi studenata u Varaždinu

A- A+

Iako je ova akademska godina započela prije mjesec dana, tek se u studenom očekuje vrhunac brucošijada. Veliku su ovih dana najavili i varaždinski studenti, a njihov party protegnut će se kroz čak četiri dana.

pixabay.com

Varaždinski studenti ovog su utorka najavili svoju brucošijadu koja se održava 15. studenog s početkom u 22 sata u Areni Varaždin. Na njoj ove godine nastupa Lidija Bačić i DJ Mash. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio, po cijeni od 40 kuna.

Izdvojeni članak

Sljedećih mjesec dana ne morate biti zombi: Evo kako preživjeti sezonu brucošijada

No, sama zabava je zapravo posljednji dan četverodnevnog događanja započetog na jučerašnjoj konferenciji za medije, na kojoj je osim predstavljanja izvođača, održana i tribina ‘Moj put do uspjeha’ uz goste predavače Jana Kerekeša i Lidiju Bačić, koji su progovorili o svom dosadašnjem poslovnom iskustvu.

Sljedeće važno događanje ovogodišnje četverodnevne brucošijade je predstava ‘Med zidinama’ koja je izazvala veliko zanimanje javnosti i koja je uvrštena u ovogodišnji program kako bi se studentima ponudili razni sadržaji koje mogu posjetiti, poručuju organizatori brucošijade. Predstava će se održati u nedjelju, 10. studenog u 16 i 18:30 sati.

U ponedjeljak se, pak, održava nekoliko predavanja: ‘Projekti u inženjerstvu okoliša’, ‘Klimatske promjene iz perspektive geologa’ te ‘Permafrost’. Četvrti dan je, dakle, sama brucošijada, dok će se krajem ovog mjeseca, točnije 29. studenog održati i svojevrsna repriza brucošijade, after party na kojemu u Clubu Strauss nastupa Ace Ventura Band.

Napomenimo za kraj kako je za varaždinsku brucošijadu organiziran i poseban prijevoz: od 22:00 do 1:00 sat autobus prevozi na relaciji – Trg Slobode – Studentski dom Varaždin – Arena Varaždin. Od 4:00 sata autobus će voziti relaciju Arena Varaždin – Studentski dom Varaždin – Trg Slobode dok više ne bude studenata.

Facebook event možete pratiti na ovoj poveznici.

 

Copy link
Powered by Social Snap