Pretraga

U Areni se sprema velika brucošijada: Objavljena imena izvođača koji nastupaju na zabavi studenata u Varaždinu

Iako je ova akademska godina započela prije mjesec dana, tek se u studenom očekuje vrhunac brucošijada. Veliku su ovih dana najavili i varaždinski studenti, a njihov party protegnut će se kroz čak četiri dana.

pixabay.com

Varaždinski studenti ovog su utorka najavili svoju brucošijadu koja se održava 15. studenog s početkom u 22 sata u Areni Varaždin. Na njoj ove godine nastupa Lidija Bačić i DJ Mash. Ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio, po cijeni od 40 kuna.

No, sama zabava je zapravo posljednji dan četverodnevnog događanja započetog na jučerašnjoj konferenciji za medije, na kojoj je osim predstavljanja izvođača, održana i tribina ‘Moj put do uspjeha’ uz goste predavače Jana Kerekeša i Lidiju Bačić, koji su progovorili o svom dosadašnjem poslovnom iskustvu.

Sljedeće važno događanje ovogodišnje četverodnevne brucošijade je predstava ‘Med zidinama’ koja je izazvala veliko zanimanje javnosti i koja je uvrštena u ovogodišnji program kako bi se studentima ponudili razni sadržaji koje mogu posjetiti, poručuju organizatori brucošijade. Predstava će se održati u nedjelju, 10. studenog u 16 i 18:30 sati.

U ponedjeljak se, pak, održava nekoliko predavanja: ‘Projekti u inženjerstvu okoliša’, ‘Klimatske promjene iz perspektive geologa’ te ‘Permafrost’. Četvrti dan je, dakle, sama brucošijada, dok će se krajem ovog mjeseca, točnije 29. studenog održati i svojevrsna repriza brucošijade, after party na kojemu u Clubu Strauss nastupa Ace Ventura Band.

Napomenimo za kraj kako je za varaždinsku brucošijadu organiziran i poseban prijevoz: od 22:00 do 1:00 sat autobus prevozi na relaciji – Trg Slobode – Studentski dom Varaždin – Arena Varaždin. Od 4:00 sata autobus će voziti relaciju Arena Varaždin – Studentski dom Varaždin – Trg Slobode dok više ne bude studenata.

Facebook event možete pratiti na ovoj poveznici.