Pretraga

Bitka oko mačkica: FESB-ovci sada tvrde da je njihov ljubimac bolji od onog s FER-a

A- A+

Vjerovali ili ne, jedan mačak na Instagramu ima gotovo šest tisuća pratitelja. Riječ je o Malom Ivici, mačku s Fakulteta elektrotehnike i računarstva, koji je posljednjih tjedana prava medijska zvijezda. No, izgleda da studenti FER-a nisu jedini s ovom vrstom ljubimca. Jedna mačka sate provedene na faksu uljepšava i studentima splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, koji tvrde – njihov je ljubimac bolji on onoga s FER-a.

Ima već dvije godine otkako je jedan hrvatski fakultet x-icu dodijelio – psu. Prvi pas u Hrvatskoj (ako ne i šire) koji posjeduje studentsku iskaznicu bila je Alenka, a tu ispravu 2017. dodijelio joj je Filozofski fakultet u Osijeku. Prebacujemo se na početak 2019. kada je na brojnim portalima osvanula vijest o tome da je počasni stanovnik zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva postao mačak Mali Ivica.

Izdvojeni članak

Upoznajte Malog Ivicu, koji je u kratkom periodu postao omiljeni stanovnik FER-a

Njegovom su pojavom posebno oduševljeni studenti, koje posjećuje na predavanjima, a uljepšava im i sate koje provode pripremajući se za ispite. Mali Ivica hit je i na društvenim mrežama, točnije na Instagramu, na kojemu studenti objavljuju sve zgode i nezgode svoga ljubimca na fakultetu. No, FER-ovci, izgleda, nisu jedini čijim faksom šeta mačka.

Imaju ju i studenti splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, koji tvrde – njihov je ljubimac bolji. Na šaljivom Facebook profilu FESB Memes usporedili su Malog Ivicu i svoju mačku. Kako tvrde, ona se ne zove nego sama dođe, brine za znanje studenata pa im ne ulazi na satove, te je, za razliku od Malog Ivice, punija jer ju svi hrane.

Koje su još navodne prednosti mačkice s FESB-a, možete vidjeti u objavi koja slijedi. Svakako savjetujemo da bacite oko i na komentare, od kojih su neki jednako zabavni!

Bitka oko mačkica: FESB-ovci sada tvrde da je njihov ljubimac bolji od onog s FER-a
Share via
Copy link
Powered by Social Snap