Pretraga

Brucošijade kreću već od sutra: Poznat i datum zabave najvećeg faksa u Hrvatskoj

A- A+

Već je poznato kako će se kultna Brucošijada FER-a održati 9. studenog, velika brucošijada Sveučilišta u Zagrebu 26. listopada, a ona u Splitu 25. i 26. listopada. U četvrtak će se u Zagrebu održati brucošijada Zdravstvenog veleučilišta, a datum svoje najavili su i studenti najvećeg, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Prizor s prošlogodišnje Brucošijade Ekonomskog fakulteta u Zagrebu (foto: Ivan Božić|srednja.hr)

Kako se situacija s brucošijadama polako zahuktava, donosimo datume do sada najavljenih.

Brucošijada ZVU-a

Sezonu brucošijada u Zagrebu otvaraju studenti Zdravstvenog veleučilišta, a ona se održava u četvrtak, 10. listopada u Clubu Roko.

– Karte u pretprodaji su 20kn i mogu se pronaći kod vaših studentskih Predstavnika. Karata će biti i u četvrtak na ulazu u Roko po cijeni od 30 kn.  Studenti sadašnji, bivši i oni vječni, profesori, prijatelji, bolje i lošije polovice, rođaci, susjedi sa Save i usputni posjetitelji svi ste dobrodošli na ludi provod s uvijek zabavnim zdravstvenjacima, poručuju organizatori iz Studentskog zbora ZVU-a, a događaj na Facebooku možete pratiti ovdje.

Brucošijada Pravnog fakulteta

Izdvojeni članak

Otkrivena nova imena izvođača koji nastupaju na Brucošijadi FER-a: U prodaji regularne ulaznice

Club Roko lokacija je na kojoj će se odviti i brucošijada Pravnog fakulteta, a datum je 12. listopada.

Organizatori poručuju kako očekuju oko tisuću posjetitelja, a sve njih zabavljat će Grupa Loco i DJ. Ulaznice su u pretprodaji 30 kuna, a na ulazu, ako ih ostane, prodavat će se po 50 kuna. Karte se mogu kupiti na međukatu Pravnog fakulteta, u Studentskom centru te u Studentskom domu Stjepan Radić.

Brucošijada Ekonomskog fakulteta Zagreb

Ovogodišnja brucošijada EFZG-a održava se 26. listopada, također u Clubu Roko.

– I ove godine Hrvatska studentska asocijacija organizira jedan od najpopularnijih studentskih partija u Zagrebu – brucošijadu Ekonomskog fakulteta. Uživaj uz vrhunskog DJ-a, akcijske cijene pića i vrijedne nagrade. Skupi ekipu, kupi karte i vidimo se!, poručili su organizatori.

Ulaznice će se prodavati od 14. listopada na Ekonomskom, u Studentskom centru te u Studentskom domu Stjepan Radić, po cijeni od 30 kuna u pretprodaji, odnosno 40 kuna na dan brucošijade.

Brucošijada Stomatološkog fakulteta

Studentski zbor Stomatološkog fakulteta brucošijadu je organizira 19. listopada, a održat će se u zagrebačkom Opera Clubu.

– Ulaz se naplaćuje 30 kuna, a besplatan je za sve koji na ulazu predoče online kartu, poručuju organizatori.

Brucošijada Veterinarskog fakulteta u Zagrebu

Brucošijada Veterine održava se 18. listopada u studentskim prostorijama na samome faksu, s početkom u 22 sata. Studente će zabavljati DJ.

– Pozivamo sve brucoše, redovne studente, parcijale, one koji su se ispisali, oni koji se nikad nisu uspjeli upisati, one koji će se tek upisati, one koji su nažalost završili i sve ostale studente Sveučilišta u Zagrebu da nam se pridruže na najboljoj brucošijadi u gradu, poručuje Studentski zbor VEF-a.

Brucošijada KIF-a u Zagrebu

Izdvojeni članak

‘Planule’ prve ulaznice za Brucošijadu FER-a: Evo kad i gdje možete kupiti ostatak

Studentski zbor zagrebačkog Kineziološkog fakulteta brucošijadu je zakazao za 24. listopada u Clubu Roko.

– Grupa Motiv će vas zabaviti, rasplesati te se pobrinuti da ovo bude nezaboravna noć za sve nas. Uz nju će nastupati i DJ koji će dodatno zagrijati vaše plesne cipelice, poručuju iz Zbora.

Pretprodaja karata započinje 21. listopada na ulazu u KIF u pauzama između predavanja, a cijena u pretprodaji je 20 kuna dok je cijena na dan brucošijade 30 kuna.

Brucošijada Sveučilišta u Zadru

Brucošijada zadarskih studenata održat će se 24. listopada u dvorištu Citadele.

– Ove godine studenti će pokazati vokalne sposobnosti uz poznati zadarski band Rockatansky koji će se pobrinuti da svatko pročisti grlo uz baš svoj hit. Uzavrelu atmosferu do usijanja će podizati DJ Davor Valčić. Cijelom eventu uklizat će studentska predgrupa Torpedo. Narukvice ćete dobiti na ulazu u Citadelu uz predočenje iksice ili nekog drugog dokaza da ste student, poručuju iz Studentskog zbora.

Brucošijada Ekonomskog fakulteta u Rijeci

Studentski zbor Ekonomskog fakulteta u Rijeci brucošijadu organizira 12. listopada, a mjesto radnje je Karolina bar.

– Za najluđu atmosferu i najbolji provod ove godine su zaduženi najpoznatiji duo s ovih prostora Robi & Prco, koji su na našem području kroz mnoge godine stekli sad već kultni status najboljih zabavljača te svima dobro poznati DJ Macola koji će svojom repertoarom domaćih hitova osigurati da opravdamo status najbolje brucošijade, poručili su organizatori uz dodatak da se organizira i tombola.

Ulaz se do 22:30 naplaćuje 10 kuna, a nakon toga je 20 kuna.

Brucošijada Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku

Izdvojeni članak

Partijaneri u transu: Čak dva dana trajat će brucošijada u jednom studentskom gradu

Novi studenti Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u Osijeku zabavljat će se 14. studenog u Clubu  Rockatiki.

– Fakultet je počeo… upoznali ste nove prijatelje, možda se s nekima već i posvađali.. ali nije ni bitno i dalje ih ne poznajete dovoljno dobro! Izađite zajedno van, upoznajte se i zabavite se na zabavi koja je pripremljena samo za vas! Ove godine za vas su pripremili brucošijadu kakva je potrebna! Najjeftinija cuga, luda atmosfera uz mnoštvo iznenađenja i skrivenih nagrada! Također samo za vas dolazi i posebna gošća koja će vas zaluditi u goste stiže Alexandra & Matrix Band, poručili su iz Studentskog zbora, a ulaz je besplatan.

Copy link
Powered by Social Snap