Pretraga

Brucošijade se nastavljaju: Ovog tjedna imaju ih studenti dva zagrebačka faksa

A- A+

Nakon godine pauze zbog pandemije, ove godine nastavile su se brucošijade. Svoju će ovog tjedna imati i studenti Pravnog te Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu.

Foto: Unsplash

Među studentskim zborovima koji su odlučili organizirati brucošijade za ovu godinu nalaze se i zborovi Pravnog fakulteta u Zagreb te Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta.

Morat će se poštivati epidemiološke mjere

Brucošijada Pravnog održava se u klubu Roko u petak, od 20 sati pa do ponoći. Na brucošijadu će se moći ući samo s kartom koja košta 20 kuna, odnosno 50 na ulazu.

– Sredite to što prije da ne izvisite, i vidimo se na brucošijadi za koju smo već sada sigurni da će biti za pamćenje. Brucošijada će se održati po epidemiološkim mjerama koje će biti na snazi 10. prosinca, poručuju organizatori brucošijade, a sve novosti možete pratiti u eventu na Facebooku.

Studentima FBF-a uprava faksa plaća testiranje za brucošijadu

Za dan kasnije, u subotu, brucošijadu su zakazali i studenti Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta u Zagrebu. Ona započinje u 18 sati u klubu Boogaloo. Broj ulaznica je ograničen, a cijena je 20 kuna u pretprodaji i 30 kuna na ulazu. Studenti se za dolazak na brucošijadu prijavljuju i putem posebnog Google obrasca na poveznici. Iz njega se da iščitati kako je za ulazak potreban negativan test ili COVID potvrda, koju studenti već sada mogu učitati u sustav.

– Kada u subotu dođete u klub, na ulazu ćete uz predočenje osobne iskaznice dobiti svoju narukvicu za upad ako ste izvršili uplatu na vrijeme i uploadali svoju COVID potvrdu u obrazac. Ako ste označili opciju da ćete nam na ulazu pokazati COVID potvrdu, narukvicu ćete dobiti nakon što vam skeniramo potvrdu. Cijena ulaznica u pretprodaji je 20 kn (do petka, 10.12. u 20:00h). Nakon toga, cijena ulaznice je 30 kn, a ulaznice po toj cijeni uz predočenje COVID potvrde moći ćete kupiti i na ulazu. Ako kupujete karte za nekoliko kolega, molimo da svatko od njih ispuni ovaj obrazac, a vi u opisu plaćanja samo navedite za koga sve uplaćujete. Besplatno testiranje omogućila nam je Uprava Fakulteta i odvijati će se ispred kluba, a tijekom tjedna ćemo vam javiti koliko ranije treba doći za testiranje.
Za sve nejasnoće javite nam se na Facebook ili Instagram stranici. Broj mjesta je ograničen, stoga si osigurajte svoje karte na vrijeme, poručuju iz Studentskog zbora FBF-a, a novosti o događaju pratite na ovoj poveznici.

Idući tjedan brucošijada studenata pedagogije FFZG-a

Napomenimo ovom prilikom i kako se 17. prosinca održava brucošijada studenata pedagogije Filozofskog u Zagrebu.

– Nakon godine dana stanke, Klub studenata pedagogije FFZG organizira Brucošijadu studenata pedagogije. Družit ćemo se u Caffe baru Ferax (Cvjetna ulica 15) u blizini Studentskog doma Cvjetno naselje. Zabavljamo se do 24h stoga počinjemo već u 19h. Dovuci kolege s godine, ne zaboravi COVID potvrdu i pridruži nam se na ovogodišnjoj Brucošijadi, poručuju organizatori, a novosti o događaju pratite ovdje.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap