Pretraga

Dekan najvećeg faksa u Hrvatskoj videom se obratio studentima: ‘Vaše je zdravlje na prvom mjestu’

A- A+

Povodom stotog rođendana najvećeg fakulteta u Hrvatskoj, Ekonomskog pri Sveučilištu u Zagrebu, dekan Jurica Pavičić obratio se studentima. Poručio im je da je njihovo zdravlje i dobrobit na prvom mjestu te obećao da će faks dati sve od sebe kako bi im u kontekstu koronakrize omogoućio normalno i uspješno studiranje.

Dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Jurica Pavičić
Foto: Duje Kovačević, srednja.hr

Dekan Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Jurica Pavičić obratio se studentima povodom 10o. obljetnice osnutka Fakulteta.

– Želim vam izraziti iskrenu dobrodošlicu na početku našeg zajedničkog puta. U vašoj generaciji čak trećina svih maturanata je iskazala želju za upis našeg fakulteta. Trebate biti ponosni što ste postali dijelom ove akademske zajednice. Ove izvanredne okolnosti izazvane koronakrizom i posljedicama potresa stavljaju pred sve nas zajedno određene izazove, ali i otvaraju neke nove prilike. Svima nam je na prvom mjestu dobrobit studenata i to, ‘pod a’, zdravlje studenata i njihovih najbližih, istaknuo je Pavičić.

Istaknuo je kako će se potruditi da svi studenti imaju prilike dobiti znanja i adekvatno ispuniti svoje obveze bez diskriminacije, neovisno o specifičnim obiteljskim i drugim okolnostima.

– Zajedničkim naporima ćemo raditi i uspješno ostvariti sve definirane ishode učenja osiguravajući uspješan proces studiranja za sve naše studente. Svjesni smo da studirati znači više od učenja i polaganja ispita. Studirati znači živjeti, studirati znači upoznati i povezati se s novim prijateljima, znači možda i zaljubiti se, znači otvoriti poslovne prilike i još puno toga. Budite dio svega toga, a Fakultet će se potruditi da vam omogući što normalnije studiranje u ovom kontekstu, imajući na umu da kriza neće trajati vječno, rekao je Pavičić u videu koji možete vidjeti ispod.

Copy link
Powered by Social Snap