Pretraga

Dijeli se još jedna stipendija zagrebačkim studentima: Iznosi 2.000 eura, prijave su već krenule

A- A+

Zaklada Sveučilišta u Zagrebu za stipendiranje studenata objavila je natječaj za dodjelu stipendija u akademskoj godini 2022./2023. Iznos stipendije je dvije tisuće eura. Pravo će ostvariti petero studenata slabijeg socio-ekonomskog statusa, odnosno bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

novac_xica_stipendija

Foto: srednja.hr

Nakon što su objavljeni privremeni rezultati stipendije Sveučilišta u Zagrebu, izašao je još jedan natječaj za stipendiranje zagrebačkih studenata. Raspisala ga je Zaklada Sveučilišta u Zagrebu. Stipendije Zaklade Sveučilišta u Zagrebu dodjeljuju se redovitim studentima prijediplomskih sveučilišnih studija, diplomskih sveučilišnih studija, integriranih prijediplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, stručnih prijediplomskih studija i stručnih diplomskih studija na Sveučilištu u Zagrebu koji su slabijeg socijalno-ekonomskog statusa odnosno bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ovim se natječajem dodjeljuje pet stipendija, a ukupni iznos pojedine stipendije iznosi 2.000 eura. Prijave na natječaj obavljaju se isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnoj stranici Zaklade, na ovoj poveznici. Za pristup aplikaciji student koristi svoj elektronički identitet u sustavu [email protected].

Izdvojeni članak
euri i centi

Izašli su prvi rezultati natječaja za stipendiju na Sveučilištu u Zagrebu: Donosimo rang liste

Kako stoji u tekstu natječaja, rok za prijavu na natječaj iznosi 15 dana, odnosno od ovog petka pa do 21. travnja 2023. do 12.00 sati. Prijave s nepotpunom dokumentacijom ili prijave koje ne budu podnesene u roku i na način propisan javnim natječajem neće se razmatrati.

Izjave potrebne za prijavu na natječaj možete pronaći ovdje, a u nastavku možete detaljno proučiti tekst natječaja, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Copy link
Powered by Social Snap