Pretraga

Dio menzi u četiri najveća studentska grada na nekoliko dana zatvara svoja vrata: Evo gdje ćete moći jesti

A- A+

Uskršnji blagdani su pred vratima, što bi značilo da brojni studenti iz mjesta studiranja odlaze svojim domovima. Samim time, smanjuje se i broj onih koji će objedovati u studentskim restoranima, zbog čega dio menzi u četiri najveća studentska grada narednih dana zatvara svoja vrata.

Restoran u Studentskom centru Zagreb; foto: Ivan Božić|srednja.hr

Provjerili smo kako do utorka, 3. travnja, rade studentske menze u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci.

Zagreb

Izdvojeni članak

Nakon našeg pisanja o menzi iz noćne more, Ministarstvo šalje Nacionalno povjerenstvo za kontrolu prehrane u Slavonski Brod

Dežurni studentski restoran u Zagrebu onaj je u Studentskom domu Stjepan Radić. Menza na Savi radit će sve dane osim na sam blagdan Uskrsa, 1. travnja.

Već u četvrtak zadnji je radni dan restorana ‘Lašćina’, ‘Kampus Borongaj’ i ‘Express u Savskoj 25’ (brza u SC-u). Navedeni restorani prestaju raditi zaključno s večerom 29. ožujka i zatvoreni su do utorka 3. travnja. Restorani u Studentskom domu Cvjetno naselje i Savska (obična menza), prestaju raditi na Veliki petak s ručkom koji je do 14 sati i zatvoreni su također do utorka, 3. travnja.

Kako su izvijestili iz zagrebačkog SC-a, ostali restorani na fakultetima prilagođavaju se radu fakulteta, a svi restorani SC-a Zagreb od utorka 3. travnja rade po uobičajenom rasporedu.

Split

Restorani i kantine Studentskog centra Split svoj rad za predstojeće blagdane usklađuju s radom fakulteta, tako da uopće neće raditi u subotu, 31. ožujka te nedjelju, 1. i ponedjeljak, 2. travnja.

U petak će raditi restoran ‘Hostel Spinut’ , restoran ‘Kampus’ i restoran ‘Ekonomski fakultet’ i to do 15 sati. Svi objekti studentske prehrane ponovno počinju s radom u utorak, 3. travnja.

Rijeka

Izdvojeni članak

I Ministarstvo obrazovanja oglasilo se po pitanju otvaranja menze u NSK: Evo što poručuju studentima

Restoran Kampus u Studentskom naselju Trsat u nedjelju i ponedjeljak otvoren je od 7 do 21 sat, dok je Pizzeria u sklopu restorana zatvorena. Caffe pult u toj menzi na Uskrs je zatvoren, dok mu je na Uskrsni ponedjeljak radno vrijeme od 7:30 do 15 sati.

Restoran Mini u domu I.G. Kovačić i u nedjelju i ponedjeljak radi od 7 do 21 sat, ali Pizzeria ta dva dana neće raditi.

Restoran Index, Bistro Mul, Bistro Pravri, Bistro Riteh, Bistro Pomorac, Buffet Medicinar, Caffe bar Reful, Caffe bar Andrea, Caffe bar Formula, Caffe bar Infuzija, Caffe bar Uniri i Caffe bar Kampus (osim Caffe pulta) neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

Osijek

Niti jedna studentska menza u Osijeku neće raditi na blagdan Uskrsa, 1. travnja. Na Veliku subotu, 31.ožujka, radi restoran Istarska 5, od 11:30 do 14 sati. Isto radno vrijeme restorana Istarska 5 je i na Veliki ponedjeljak.

Dio menzi u četiri najveća studentska grada na nekoliko dana zatvara svoja vrata: Evo gdje ćete moći jesti
Share via
Copy link
Powered by Social Snap