Pretraga

Dio menzi idućih dana zatvara svoja vrata: Evo gdje možete jesti u četiri velika studentska grada

A- A+

Započeo je produženi vikend – idući ponedjeljak u Hrvatskoj je neradni dan jer se obilježava Međunarodni praznik rada. To znači da i pojedini studentski restorani zatvaraju svoja vrata, a neki mijenjanju radno vrijeme. U sva četiri najveća sveučilišna grada 1. svibnja moći ćete ‘peglati’ iksice u menzama, barem neke od njih otvorene su i tog dana.

Menza | foto: Stella Ćaleta, srednja.hr

Pred nama je, zbog obilježavanja Praznika rada u ponedjeljak, još jedan produženi vikend. No, brojni studenti ipak neće kućama, nego ostaju u mjestu studiranja. Zbog toga će neke menze raditi i u ponedjeljak.

Zagreb

U Zagrebu ovog petka s ručkom su prestali s radom restorani po fakultetima, menze u sklopu Studentskog centra – Savska i Express restoran te menze ZUK Borongaj i NSK.

Dežurni restorani od 29. travnja do 1. svibnja su restoran u SD Cvjetno naselje, restoran u SD Stjepan Radić i restoran u SD Lašćina, s time da je menza na Lašćini zatvorena 30. travnja. Od 2. svibnja svi restorani, navode iz SC-a Zagreb, rade po uobičajenom radnom vremenu.

Split

U subotu restoran Kampus radi do 16 sati, a u restoranu FGAG večera se poslužuje od 18 do 21:30. Restoran Index, Hostel Spinut i zalogajnica B.B. rade po redovitom radnom vremenu. Isto je radno vrijeme splitskih restorana i u nedjelju, 30. travnja. U ponedjeljak, na Praznik rada restorani Kampus, Index i Hostel Spinut rade po redovitom radnom vremenu. Ostali objekti SC-a Split bit će zatvoreni.

Rijeka

Restorani SC-a Rijeka mijenjaju radno vrijeme samo na Međunarodni praznik rada. U ponedjeljak će riječki studenti moći jesti samo u Restoranu Kampus, koji radi od 7 do 21 sat te u Restoranu Mini koji je otvoren isto od 7 do 21.

Osijek

Iz SC-a Osijek obavijestili su studente da 1. svibnja radi samo Restoran Campus, i to od 11:30 do 18:30. Svi ostali studentski restorani u Osijeku taj su dan zatvoreni.

Copy link
Powered by Social Snap