Pretraga

Dio menzi zatvara svoja vrata: Provjerite gdje jesti sljedećih dana u četiri najveća studentska grada

A- A+

Za većinu studenata ovog petka započinje produljeni vikend povodom uskrsnih blagdana. Onima koji ostaju u mjestu studiranja važna je informacija da dio studentskih restorana zatvara svoja vrata, a dežurne ostaju samo neke menze.

foto: Tea Ovničević | srednja.hr

U nadolazećim se danima u četiri najveća studentska grada – Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, mijenjaju radna vremena studentskih restorana.

Zagreb

Dežurni restoran je u SD ‘Cvjetno naselje’ koji radi sve dane osim nedjelje na sam Uskrs. U petak taj restoran radi po uobičajenom radnom vremenu od 7 do 21 h, a u subotu je otvorena samo jedna linija i ručak je od 11 do 14 sati. Na Uskrsni ponedjeljak radi jedna linija u menzi na Cvjetnom i to za ručak od 11 do 16 sati i večeru od 17,30 do 20 sati.

Restoran u domu ‘Stjepan Radić’ na Savi radi do ovog petka u 15 sati i zatvoren je do 6. travnja. Do utorka su zatvoreni i restorani ‘Veterina’, te ‘NSK’, ‘Filozofski’, ‘ZUK Borongaj’ i brza menza, odnosno restoran ‘Express’ u sklopu SC-a. Na Uskrsni ponedjeljak neće raditi ni menza SC-a na FSB-u. Od utorka, stoji u obavijesti SC-a Zagreb, njihove menze rade po uobičajenom radnom vremenu.

Split

Na Veliku subotu dežurni restorani su: restoran Kampus i restoran Hostel koji će biti otvoreni do 19:00 sati.
Na sam Uskrs, 4. travnja, restorani uopće neće raditi, dok su na Veliki ponedjeljak dežurni restorani restoran Kampus i restoran Indeks koji će biti otvoreni do 19:00 sati.

Još danas su caffe bar Tinel i Kantun C otvoreni prema redovnom rasporedu, a na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak neće raditi.

Izdvojeni članak

[Studentska patrola] Prvi put smo posjetili menzu splitskog Kampusa, ovo su naše ocjene

Rijeka

Na Uskrs, 4. travnja, restoran Studentsko naselje ‘Trsat’ otvoren je od 7 do 21 sat, s time da pizzeria i caffe pult ne rade. Restoran Mini u domu ‘Ivan Goran Kovačić’ otvoren je na Uskrs isto od 7 do 21, a pizzeria neće raditi.

Na Uskrsni ponedjeljak restoran ‘Trsat’ radi od 7 do 21 sat, a caffe pult od 7:30 do 15 sati, dok pizzeria ne radi. Restoran Mini tog je dana otvoren isto od 7 do 21 sat, a pizzeria ostaje zatvorena.

Osijek

Na Veliku subotu radi restoran Samoposluživanje i to od 8 do 14 sati, dok su ostali objekti zatvoreni. Sve menze SC-a u Osijeku na Uskrs će biti zatvorene. Na Veliki ponedjeljak ponovno se otvara restoran Samoposluživanje koji će raditi od 11 do 16 sati.

Dio menzi zatvara svoja vrata: Provjerite gdje jesti sljedećih dana u četiri najveća studentska grada
Share via
Copy link
Powered by Social Snap