Pretraga

Dio studenata poslao je molbe za smještaj u domu izvan roka, SC javlja da su neki dobili sobu

A- A+

Rastuća inflacija pogodila je i studente, koji, među ostalim životnim troškovima imaju i onaj najma stana u mjestu u kojem studiraju. Svakako je najprihvatljivija opcija smještaj u studentskom domu, a iz SC-a Zagreb javljaju kako su donijeli odluku da će se prihvatiti i neke molbe za smještaj pristigle i izvan roka natječaja.

Studentski dom Stjepan Radić (3)

Studentski dom Stjepan Radić | Foto: Ramona Ščuric/srednja.hr

Studentski centar u Zagrebu objavio je kako se ponovno sastalo Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja te donijelo odluku da će prihvatiti molbe pristigle izvan roka natječaja za subvencionirani smještaj za akademsku godinu 2022./2023., do 11. listopada. Naknadno je pristiglo ukupno 28 molbi, a neki od studenata su i dobili sobu.

Izdvojeni članak

Provjerite svoje profile: Spuštena bodovna granica za useljenje u studentske domove u Zagrebu

– Studenti koji su ovim rješenjem povjerenstva ostvarili pravo na smještaj, useljavaju u studentske domove zaključno do 21. listopada 2022. Studenti mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine, stoji u obavijesti SC-a.

Detaljnije informacije studenti mogu vidjeti putem svojih web profila ili se obratiti na brojeve telefona: 01/4593-570, 01/4593-582, radnim danom do 15 sati.

Studentski dom Stjepan Radić (3)
Share via
Copy link
Powered by Social Snap