Pretraga

Dobra vijest za sve koji dolaze na studij u Zagreb: Spuštena bodovna granica za upad u dom

A- A+

Svi koji na se natjecali za studentske domove u Zagrebu, a smještaj nisu dobili, trebali bi ponovo provjeriti svoj rezultat. Jer, bodovna granica spuštena je na 1407 bodova. Definiran je i rok za useljenje.

Foto: Dominik Smolak|srednja.hr

Bodovna granica za studentske domove u Zagrebu drastično je spuštena. Kako je objavio Studentski centar, s 1429 pala je na 1407 boda.

Izdvojeni članak

Lista po fakultetima: Pogledajte kakve su prosjeke ocjena imali sudionici natječaja za domove u Zagrebu

To znači da su pravo na dom sada ostvarili i svi studenti koji se po broju bodova nalaze u tome rangu.

No, svoje pravo na useljenje mogu iskoristiti samo do 10. listopada 2020.

– Studenti koji su ostvarili pravo na smještaj u studentskome domu, mogu useliti isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu! Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine, napominju iz SC-a.

Kada će biti iduće pomicanje bodovne granice, nisu otkrili.

Međutim, objavili su još jednu super vijest za studente koji se trebaju uselili.

– Odlukom uprave Studentskog centra u Zagrebu, kako bi se olakšalo studentima da usele u studentske domove, subote 3. listopada 2020. i 10. listopada 2020. bit će radne te će studenti moći useliti u vremenu od 8:00 do 12:00 h, u sve studentske domove Studentskog centra u Zagrebu, stoji na stranicama SC-a.

Soba u domu Stjepan Radić na Savi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap