Pretraga

Dodatan broj studenata ostvario pravo na dom: SC Zagreb spustio bodovnu granicu za smještaj

A- A+

Po treći put od objave konačnih rezultata natječaja, Studentski centar u Zagrebu spustio je bodovnu granicu za smještaj u domovima. Studenti koji su po spuštanju bodovne granice ostvarili pravo na smještaj, useliti u domove mogu do ponedjeljka.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Kako su priopćili iz Studentskog centra u Zagrebu, ovih dana spuštena je bodovna granica za useljenje studenata u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu. Pravo na dom u ovom trenutku ostvaruju svi studenti koji su na natječaju ostvarili 1.350 bodova ili više.

Izdvojeni članak

Objavljeni konačni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu

– Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice dužni su useliti u studentske domove zaključno do 18. studenog 2019. Studenti koji su ostvarili pravo na useljenje po spuštanju bodne granice raspored po studentskim domovima mogu vidjeti na svojim osobnim web profilima, priopćili su iz Studentskog centra.

Iz SC-a napominju i kako je useljenje moguće isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. 

– Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine, poručuju iz SC-a.

Popis sudionika u natječaju i broj bodova nakon objave konačnih rezultata natječaja u listopadu možete vidjeti u dokumentu u nastavku. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stanicu.

Dodatan broj studenata ostvario pravo na dom: SC Zagreb spustio bodovnu granicu za smještaj
Share via
Copy link
Powered by Social Snap