Pretraga

Doznajte kako vas druga osoba može prijaviti na natječaj za studentske domove u Zagrebu

A- A+

Početkom ovoga tjedna, Studentski centar u Zagrebu raspisao je natječaj za smještaj u studentskim domovima u akademskoj godini. Budući da je dio studenata već završio sa svojim obavezama, neki su se već vratili u mjesto stanovanja ili pak započinju sa sezonskim poslom, često je pitanje koje se među studentima i maturantima pojavljuje ovih dana – može li ih druga osoba prijaviti na natječaj za studentske domove?

foto: Ivan Božić|srednja.hr

Studenti koji se natječu za smještaj u studentskim domovima SC-a u Zagrebu, prijavu s traženom dokumentacijom moraju dostaviti osobno uz obvezno predočenje x-ice, stoji izričito u natječaju. Iznimka su brucoši koji prijavu mogu predati osobno ili poslati preporučenom poštom.

Kako su se brojni studenti već angažirali na sezonskim poslovima ili već napustili Zagreb, često je ovih dana pitanje može li netko umjesto njih predati natječajnu dokumentaciju SC-u?

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu za 2019./2020. godinu

– Ukoliko student nije u mogućnosti osobno predati dokumente, može dati izjavu kojom ovlašćuje drugu osobu (kao njegovog opunomoćenika) da preda dokumente umjesto njega, poručili su tako iz SC-a.

Izjava o davanju suglasnosti za predaju dokumenata na natječaj sadržava osobne podatke studenta i opunomoćenika, a možete ju preuzeti ovdje.

Uz spomenutu punomoć, student može ovlastiti drugu osobu i da umjesto njega provjeri rezultate natječaja, odnosno na temelju čega je zamolba za smještaj bodovana. Odobrenje SC-u da drugoj osobi priopći informacije o vašim rezultatima na natječaju daje se putem izjave koju možete preuzeti na poveznici.

Napomenimo za kraj kako obje izjave studenti predaju kao prilog zamolbi koja se predaje na natječaju za smještaj. Podsjetimo, natječaj za ostvarivanje prava na studentski smještaj u Zagrebu otvoren je do 26. srpnja, a detalje možete doznati u članku na linku.

Doznajte kako vas druga osoba može prijaviti na natječaj za studentske domove u Zagrebu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap