Pretraga

Drama na jugu Hrvatske: Student prijetio zaposlenicima faksa da će ih ubiti, uhićen je

A- A+

Policijski službenici Policijske uprave splitsko dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažne uzbune i prijetnje. Neslužbeno se doznaje da je riječ o studentu te da je prijetio kako će kolege s fakulteta zatvoriti u dvoranu za predavanja i ubiti vatrenim oružjem.

lisice na rukama

Foto: Pexels

Nakon što je preko interneta najavio napad, 22-godišnjaka iz Splita uhitila je policija te mu pretražila stan u potrazi za predmetima kojima je navodno planirao počiniti napad, objavila je PU splitsko-dalmatinska.

– Sumnjiči ga se da je na internet platformi otvorene komunikacije najavio napad i uputio prijetnje prema uposlenima u obrazovnoj ustanovi. Tijekom kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga stana kojeg koristi predmetni te tom prilikom nisu pronađeni predmeti koji služe izvršenju kaznenog djela. Uz kaznenu prijavu  za lažnu uzbunu i prijetnju 22-godišnjak je u četvrtak predan pritvorskom nadzorniku, priopćila je PU splitsko-dalmatinska.

Izdvojeni članak

Uhitili ga uz pucnjavu: Mladić (18) vozio BMW bez vozačke i pokušao pregaziti policajca

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, radi se o studentu splitskog Filozofskog fakulteta te je prijetnje navodno uputio prema kolegama kojima je rekao da će ih zatvoriti u dvoranu za predavanje i ubiti vatrenim oružjem.

Copy link
Powered by Social Snap