Pretraga

Dramatična situacija na Cvjetnom: U manje od 24 sata studentima ukradena tri bicikla!

A- A+

Stanari zagrebačkog studentskog doma Cvjetno naselje u posljednja dva dana posebno paze na svoje bicikle. Za to imaju itekakvog razloga, s obzirom da su u ponedjeljak i utorak s Cvjetnog nestala čak tri bicikla. U sva tri slučaja, bicikli su ukradeni ispred studentske menze na Cvjetnom gdje nema nadzorne kamere pa su lopovi prerezali sigurnosne lance na biciklima i zaputili se u nepoznatom smjeru. Pogledajte o kojim se biciklima radi i pomozite kolegama u potrazi.

foto: Ivan Božić|srednja.hr

U ponedjeljak i utorak, u razmaku manjem od 24 sata, iz zagrebačkog studentskog doma Cvjetno naselje ukradena su čak tri bicikla. O krađi su izvijestili sami studenti u domskoj Facebook grupi. U sva tri slučaja, bicikli su ukradeni ispred domske menze gdje nema nadzornih kamera. Lopovi su prerezali lance i otišli u nepoznatom smjeru.

Ukradeni bicikli su prikazani na fotografijama.

O krađi na Cvjetnom u FB grupi obavijestio je stanar doma Marijan Marković i zamolio ako je itko išta vidio, da mu se javi na Facebook. Osim toga, Marijan nam je rekao i kako su se ovakve krađe događale i prije.

– Rekao mi je portir da su prije tri tjedna nekom ukrali bicikl, ispred menze isto. Doslovno je došao jesti i kad je izašao, nije ga bilo. A cijeli taj potez ispred menze nema kamere uopće, a ima i previše bicikala tamo. Naravno da ga ne bi ključao tamo nego malo dalje ispred svog paviljona gdje je pokriveno kamerom, ali nije bilo mjesta, priča nam Marijan.

Pomozite kolegama u potrazi i ako ste nešto vidjeli, javite se Marijanu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap