Pretraga

Drugo najveće sveučilište objavilo imena dobitnika stipendije: Imate tjedan dana za obavljanje važne radnje

A- A+

Sveučilište u Splitu objavilo je rezultate ovogodišnjeg natječaja za stipendije. Stipendije se dodjeljuju za razdoblje od 1. listopada 2022. do 30. rujna 2023. godine. Ukupni godišnji iznos stipendije po studentu je 1.274,16 eura odnosno 106,18 eura mjesečno.

Ilustracija: Pixabay

Sveučilište u Splitu i ove godine dodjeljuje stipendije svojim studentima i to u dvije kategorije – studentima prve i studentima ostalih godina studija, s time da je za svaku sastavnicu predviđen određen broj stipendija. Natječaj je bio otvoren do 27. siječnja, a njime se dodjeljivalo ukupno 137 stipendija. Iznos sveučilišnih stipendija u Splitu ostao je isti kao i ranijih godina- godišnje po studentu iznosi 1.274,16 eura odnosno 106,18 eura mjesečno.

Rezultati su objavljeni, a dobitnike možete vidjeti na listi ispod teksta. Studenti koji su dobili stipendiju moraju obaviti jednu važnu radnju.

– Mole se dobitnici označeni zelenom bojom na rang listama da do 23. veljače 2023. dostave IBAN broj žiro računa u Ured za nastavu, Ruđera Boškovića 31- 5. kat, navode sa Sveučilišta i dodaju da će o načinu i terminu potpisivanja ugovora dobitnici biti obaviješteni po isteku žalbenog roka.

Izdvojeni članak
učenje stipendija potprora

Studenti, pozor: Ponovno snižen prag za državnu stipendiju, evo liste novih dobitnika

Kako je navedeno uz rezultate natječaja, studenti od danas imaju 15 dana da upute žalbu na rezultate, ukoliko smatraju da im je prijava pogrešno bodovana. O žalbi odlučuje rektor Sveučilišta u Splitu. Žalba se izjavljuje neposredno (Ured za administrativne poslove, pisarnicu i pismohranu, IV. kat), preporučenom poštom na adresu: Sveučilište u Splitu, Ulica Ruđera Boškovića 31, 21000 Split ili elektroničkim putem s kvalificiranim elektroničkim potpisom na adresu elektroničke pošte: [email protected].

U nastavku možete vidjeti rang liste dobitnika u obje kategorije. Napomena: dobitnici su na listi označeni zelenom bojom, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Share via
Copy link
Powered by Social Snap