Pretraga

Društvenim mrežama širi se screenshot studenata koji su polagali usmeni zavezanih očiju: Jedna stvar ipak nije točna

A- A+

Društvenim mrežama proširio se screenshot u kojem tri osobe s povezima na očima sudjeluju u online video pozivu. Kako tvrdi osoba u razgovoru, radi se o usmenom ispitu na studiju Psihologije, a oči su vezane da studenti ne bi gledali u knjigu. U razgovoru osoba tvrdi i da se radi o Filozofskom fakultetu u Zagrebu, međutim, provjerili smo to i saznali da nije istina da je riječ o tom fakultetu.

Usmeni ispiti online održavaju se na nekim fakultetima, a sudeći prema screenshotu koji kruži, profesori se snalaze na različite načine da bi bili sigurni da studenti ne varaju.

Međutim, ne radi se o Filozofskom fakultetu kako stoji u screenshotu, što smo provjerili upitom pročelnici tamošnjeg Odsjeka za psihologiju.

Poslali smo upit na još dva studija psihologije u Zagrebu na kojima predaju osobe s inicijalima profesora u razgovoru. Nema službene potvrde da se zaista radi o usmenom ispitu iako je to prema pisanjima studenata u komentarima najizglednije, a ni profesori kojima smo poslali upit nisu nam odgovorili je li riječ o njihovim ispitima te kako su došli na tu ideju. Ako odgovore, obavijestit ćemo javnost.

Društvenim mrežama širi se screenshot studenata koji su polagali usmeni zavezanih očiju: Jedna stvar ipak nije točna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap