Pretraga

Drži vodu dok majstori odu: Dok se u NSK otvara nova menza, u jednoj nedalekoj urušio se strop i curi voda

A- A+

Da dođete u restoran i primijetite da sa stropa kapa voda, to vam ne bi bio najugodniji prizor. Ništa manje ugodno nije ni kada se to dogodi u studentskom restoranu, to jest, u menzi, mjestu na kojem mnogobrojni studenti svakodnevno ručaju i večeraju. Naime, u menzi pri studenskom domu Cvjetno naselje, još se prošlog tjedna urušio dio stropa oko kojeg je vidljiva vlaga. Sa stropa je jedno vrijeme kapala voda te se na podu još i danas nalaze velike plastične posude za vodu, a problem nije riješen. Da bi stvar bila gora, jedan student koji tamo svakodnevno objeduje, rekao nam je da je kapanje vode uočio još na početku akademske godine.

Uz dozvolu autora fotografija preuzeta s Facebooka

Prizor s fotografije,  koju je jedan student još 8. studenog postavio u grupu na Facebook-u, do danas nije promijenjen. U menzi koja se nalazi pri obnovljenom domu Cvjetno naselje, urušio se dio stropa te je iz njega jedno vrijeme kapala voda. Velike plastične posude postavljene su na podu da bi prikupile vodu, i sad su već postale uobičajen prizor u ovoj menzi, a to svakako ne bi trebale biti.

Izdvojeni članak

Sedam dana je prošlo od ponovnog otvaranja zloglasne menze u Slavonskom Brodu: Imamo prve dojmove studenata

Student koji je objavio ovu fotografiju rekao nam je da sa stropa voda curi od početka akademske godine i da se od prolog tjedna strop počeo urušavati dio po dio.

Očito je dakle da ovaj problem nije “od jučer”, nego je prisutan već najmanje mjesec dana, a eskaliralo je prije tjedan dana urušavanjem dijela stropa. Od tada se ništa nije popravilo, pa smo pokušali kontaktirati upravu Studentskog doma Cvjetno naselje i upravu SC-a Zagreb da vidimo kada planiraju učiniti nešto po ovom pitanju.

Zvali smo ih u više navrata te poslali e-mail s upitom, ali do zaključenja teksta odgovore na novinarska pitanja nismo dobili, a objavit ćemo ih kada i ako pristignu.

Drži vodu dok majstori odu: Dok se u NSK otvara nova menza, u jednoj nedalekoj urušio se strop i curi voda
Share via
Copy link
Powered by Social Snap