Pretraga

Dvije menze radit će cijelo ljeto: Jedna ima povlaštenu cijenu i kad X-ice ‘ne vrijede’

A- A+

Riječki Index i splitska menza na Kampusu radit će cijelo ljeto. I dok Index za sve građane priprema jela po primamljivim cijenama, splitski SC studentima je, u vrijeme kada nemaju pravo na subvenciju, osigurao povlaštenu cijenu obroka od 15 kuna.

ilustracija: srednja.hr

– Restoran Index radit će tijekom ljetnih mjeseci te će u svojoj ponudi nuditi jela s roštilja, pizze, dnevnu toplu marendu te će isto tako biti otvorena kavana restorana, otkrila nam je Vesna Pilepić, voditeljica ureda ravnatelja riječkog SC-a.

Studentski centar u Rijeka kultni Indeks, dakle, neće zatvarati, a pohvalili su nam se i jako povoljnim cijenama, zbog kojih će mnogi u menzu poželjeti i kada ne moraju na fakultet.

A cijelo ljeto radit će i menza na splitskom Kampusu. Potvrdili su nam to iz splitskog Studentskog centra, iz kojeg su za studente u vrijeme kada X-ice “ne vrijede” osigurali povlaštenu cijenu.

– Obavještavamo studente da od 16.07.2020 studenti kojima je prestalo pravo na subvenciju, mogu uz predočenje iksice ili indexa konzumirati topli obrok za ručak (glavno jelo, prilog, salata) i večeru (glavno jelo, prilog, desert) po cijeni od 15 kn, objavili su na svojim stranicama.

Dvije menze radit će cijelo ljeto: Jedna ima povlaštenu cijenu i kad X-ice ‘ne vrijede’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap