Pretraga

Evo što možete očekivati na svojim brucošijadama

A- A+

Početak akademske godine za studente viših godina znači i početak novih obaveza. Međutim, brucoše čeka malo drugačija slika u koju se ukomponira i obavezan odlazak na brucošijadu. Svaki fakultet organizira party za pridošlice koje nerijetko posjećuju stariji studenti, ali i svi željni dobre zabave. Iako je FER-ova brucošijada najrazvikanija te karata svake godine bude premalo, evo što svi brucoši mogu očekivat na tulumima u svoju čast.

www.bratislavaguide.com

Izlazak koji ne propušta nijedan brucoš, kao i veliki broj studenata starijih godina, je brucošijada. Naime, svake akademske godine organizira se party dobrodošlice za nove kolege koji se ponekad održavaju u prostorima samog fakulteta ili u klubovima. Iznimka neće biti napravljena ni ove godine, stoga će se svi budući brucoši moći zabaviti na tulumu njima  u čast. Neki su fakulteti uložili toliko truda u organizaciju, da su postali poznati po najboljim brucošijadama koje posjećuju svi željni zabave, a ne nužno studenti prve godine ili pak s tog studija.

Izdvojeni članak

VIDEO: najbolja brucošijada u gradu je FER-ova

Privatni, javni, stariji ili novi studij – nije bitno jer ćete upis na svaki od njih proslaviti na vlastitoj brucošijadi, stoga provjerite što na tom partyju možete očekivati.

Svi će biti napucani kako bi impresionirali ostale

Brucošijada je vjerojatno prvi izlazak na koji ćete otići s ekipom s faksa. Osim što ćete se družiti s par kolega koji su vam na prvu sjeli, na tom tulumu ćete vidjeti vjerojatno sve sa svoje godine. Prisutni će htjeti, kao što to obično biva, privući pažnju ili se prikazati u najboljem svjetlu stoga će nabaciti na sebe najbolje krpice.

Prije nego što odaberete odjevnu kombinaciju, poželjno bi bilo da se raspitate o tome kakva će glazba svirati i o kakvom se tipu partyja radi jer ne želite jedini u štiklicama i blještavoj haljini upasti među alternativce.

Izdvojeni članak

Student prevario brucoše: Glumio profesora pa im utjerao strah u kosti

Sklapanje novih prijateljstava

Kao što smo već istaknuli, brucošijada je prilika za sve studente da se zabave kao i upoznaju širi krug ljudi. Osim kolega s prve godine, doći ćete u kontakt i sa starijima koji vam možda budu od pomoći pri snalaženju na faksu.

Alkoholiziranih na svakom koraku

Osim dobre glazbe i različitih profila ljudi, pripremite se na činjenicu da alkohola sigurno neće manjkati ito po vrlo pristupačnoj cijeni. Pred kraj večeri ćete sigurno uočiti nekoliko ‘nesretnika’ koji spavaju na podu, grle stup ili teturaju po stepenicama.

Asistenti i profesori među uzvanicima

Nije rijedak slučaj da brucošijade posjete asistenti i profesori pa biste to definitivno trebali imati na umu prije nego se krenete nekome upucavati ili pak štošta dobacivati.

Evo što možete očekivati na svojim brucošijadama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap