Pretraga

Faks se neće završiti sam: Dok mnogi čekaju početak nastave, studentica Kolinda već se vratila u klupe

A- A+

Ovaj je tjedan prvi nastavni u školskoj godini 2018./2019., a u klupe se vratila i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, inače studentica doktorskog studija na Fakultetu političkih znanosti. Svoje akademske obaveze ovih dana odrađuje u Dubrovniku.

Kako piše Jutarnji list, predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ovih dana boravi u Dubrovniku, gdje odrađuje program na Inter University Centeru.

Izdvojeni članak

Imamo studenticu: Kolinda Grabar-Kitarović prva na rang listi smjera

Ondje sudjeluje na predavanjima u sklopu tečaja ‘Identitet Europe’. Preduvjet je to za doktorat koji piše na Fakultetu političkih znanosti, nakon uspješno pohađane nastave. Predsjednica boravak u Dubrovniku plaća sama, doznaje Jutarnji list.

Kolinda Grabar-Kitarović doktorski je studij Međunarodni odnosi na FPZG-u upisala 2015., a prilikom upisa bila je prva na rang-listi smjera.

Podsjetimo, Kolinda Grabar-Kitarović završila je prva tri razreda srednje škole u Prvoj riječkoj gimnaziji, gdje je nedavno postala i počasna maturantica, dok je četvrti razred srednje škole završila je u Los Alamosu u saveznoj američkoj državi New Mexico. Diplomirala je 1993. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu engleski i španjolski. Godine 2000. stekla je titulu magistra znanosti nakon završetka poslijediplomskog studija iz međunarodnih odnosa na Fakultetu političkih znanosti.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap