Pretraga

Fantastična vijest za studente: Od ponedjeljka se mogu liječiti na Kampusu u Rijeci

A- A+

Riječki studenti od ponedjeljka će se moći liječiti u sklopu Kampusa Sveučilišta u Rijeci, gdje se otvara ordinacija opće/obiteljske medicine. O zdravlju studenata brinut će medicinski tim sastavljen od liječnika i medicinske sestre, a radit će parnim danima ujutro te neparnima poslijepodne, kao i svake druge subote u mjesecu.

Od ponedjeljka na Kampusu Sveučilišta u Rijeci s radom započinje ordinacija opće/obiteljske medicine na adresi Radmile Matejčić 5. Studenti riječkog sveučilišta tako će se moći liječiti samo nekoliko koraka od mjesta na kojem pohađaju nastavu, a medicinski tim činit će liječnik Saša Rodić i medicinska sestra Nada Jugović.

Ordinacija će raditi parnim danima ujutro, a neparnim poslijepodne, te 2. subotu u mjesecu, a ordinaciju se može kontaktirati na brojeve telefona 051/584-875 i 051/584-876.

Izdvojeni članak

Studenti najavili prosvjed pa ga otkazali: Pročitajte njihovih 90 zahtjeva prema SC-u Rijeka

Prostor ordinacije opremio je Studentski centar Rijeka i to svom nemedicinskom opremom, a donirao je i troškove režija do odvajanja pojedinih brojila (struja, voda). Također, nastavit će donirati grijanje i hlađenje te će donirati i posebni klima-uređaj i bojler za energetsku autonomnost prostora, kao i ormar za lijekove.

– Ovim putem se zahvaljujemo kao studenti Sveučilištu u Rijeci, Studentskom  centru Sveučilišta u Rijeci te Domu zdravlja PGŽ na učinjenim koracima prema poboljšanju studentskog standarda studenata Sveučilišta u Rijeci, poručili su iz Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci, a ova je novost posebno važna za studente koji nemaju prebivalište ni sukladno tome, odabranog liječnika u Rijeci.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap