Pretraga

Filozofski fakultet pohvaljuje izvannastavne aktivnosti svojih studenata

A- A+

Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Osijeku ovoga je mjeseca otvorio kandidaturu studenata za Pohvalu izvannastavnih aktivnosti.

Troje studenata, koji su svojim izvannastavnim radom i zalaganjem doprinijeli radu i ugledu Filozofskog fakulteta u Osijeku (FFOS-a), imat će priliku osvojiti Pohvalu za izvannastavne aktivnosti

Studenti se na natječaj mogu prijaviti zahvaljujući postignućima na međunarodnim natjecanjima, izlaganjima na znanstvenim skupovima, volontiranju, radovima i časopisima te umjetničkim ili sportskim postignućima, a uvjet je prosjek veći od 3,50.
Student Pohvalu može dobiti samo jednom tijekom studija, a odluku o dobitnicima donosi Fakultetsko vijeće na prijedlog Povjerenstva za dodjelu nagrada i pohvala studentima. 

Prijave se primaju u Ured prodekana do 13. ožujka 2015. godine, s naznakom ‘za Povjerenstvo za dodjelu nagrada i pohvala studentima’, a potrebno je priložiti popunjeni obrazac kandidature, životopis najveće duljine jedne kartice teksta te dokumentaciju koja dokazuje izvannastavne aktivnosti zbog kojih se kandidati prijavljuje na natječaj.

Copy link
Powered by Social Snap