Pretraga

Fina raspisala natječaj za studentske stipendije od 3.000 kuna mjesečno

A- A+

Financijska agencija (Fina) danas je otvorila natječaj za dodjelu 20 stipendija. Studenti iz IT područja mogu si osigurati čak 3.000 kuna mjesečno, a Fina će dobitnicima omogućiti i obavljanje stručne prakse, izrade diplomskog rada te zapošljavanje nakon završenog studija.

Na natječaj Fine se od 14. do 24. studenog mogu prijaviti redoviti studenti 2. godine diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER), Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF), Fakulteta organizacije i informatike (FOI) i Tehničkog veleučilišta Zagreb (TVZ).

Izdvojeni članak

Provjerite koje su vam stipendije dostupne u Hrvatskoj i inozemstvu

Za Finine stipendije mogu se prijaviti studenti stari do 25 godina s ukupnim prosjekom ocjena većim od 3,5, a dobitnicima će se za akademsku godinu 2016./2017. osigurati 3.000 kuna mjesečno.

Kandidate koji zadovolje tražene uvjete pozvat će na testiranje i intervju s IT rukovoditeljima. Dobitnici će uz mjesečnu stipendiju moći obaviti stručnu praksu te će dobiti potporu pri izradi diplomskog rada.

Osim toga, odabrani studenti obvezuju se po završetku studija zasnovati pripravnički radni odnos u Fini i ukupno odraditi dvostruko vrijeme od vremena primanja stipendije. Detaljnije informacije provjerite na web stranici Fine.

Fina raspisala natječaj za studentske stipendije od 3.000 kuna mjesečno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap