Pretraga

Forenzika u tekstilu, termalni maneken, inteligentna odjeća: Evo što vas očekuje na TTF-ovim otvorenim vratima

A- A+

Nakon Dana fakulteta koji će se održati 25. siječnja, Tekstilno tehnološki fakultet 26. siječnja organzira Dan otvorenih vrata na kojemu će na čak tri lokacije zainteresirani posjetitelji moći prisustvovati i sudjelovati na raznim, inovativnim radionicama. Osim u Zagrebu, TTF-će svoja vrata fakulteta svima otvoriti i u Varaždinu gdje se nalaze smjerovi Tekstilne tehnologije, Odjevne tehnologije i Dizajn obuće. 

Foto: Zvonimir Ferina

Izdvojeni članak

Beskućništvo kao inspiracija: TTF-ovci izradili predmete za osobe bez doma

Pod nazivom ‘Čaroban svijet tekstila’ organizatori su za maturante koji bi željeli upisati TTF, kao i ostale posjetitelje pripremili raznovrsni program koji uključuje inovativne radionice s naglaskom na provedbi novih popularno-znanstvenih metoda iz područja forenzike, inteligentne odjeće, računalne konstrukcije, novih tehnologija, projektiranje naprednih materijala i mogućnosti oplemenjivanja tekstila. 

Također, za one koje posebno zanima dizajn bit će organizirane kreativne radionice projektiranja tekstila, pregled povijesnih kostima 19. stoljeća i još mnogo toga što bi moglo biti zanimljivo posjetiteljma. 

U prostorijama Fakulteta na adresi Prilaz baruna Filipovića na programu je između ostalog, Forenzika u tekstilu, Virtualno tijelo i odjeća, Izrada pletiva i još mnogo toga, dok je na lokaciji Fakulteta u Savskoj na rasporedu Čarolija oplemenjivanja tekstila. na studiju u Varaždinu od 12:00 do 17:00 sati sudionici će moći uživati u Kreativnom mixu aditivnih i tradicijskih tehnologija.  

Dan otvorenih vrata u podne započinje na svim lokacijama, a cjelokupni program završava u 17 sati. 

Forenzika u tekstilu, termalni maneken, inteligentna odjeća: Evo što vas očekuje na TTF-ovim otvorenim vratima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap