Pretraga

[FOTO] Možete li vjerovati da je ovo prizor iz menze? Ovako je SC obradovao studente uoči Božića

A- A+

Početkom ove godine, za Valentinovo, Studentski centar u Splitu započeo je s tradicijom svečanih večera iznenađenja za studente. Jedna takva održana je i ovih dana, a povod su nadolazeći božićni i novogodišnji blagdani.

Ovih je dana u Restoranu Kampus Studentskog centra u Splitu organizirana Božićna studentska večera, jedna od posebnih svečanih večera koje je kroz godinu taj SC organizirao za svoje studente.

Za tu prigodu pripremljene su posebne delicije kakve se inače ne mogu naći u studentskim menzama, a atmosferu je dodatno uljepšala glazba uživo.

Sudjelovalo 300 studenata

– Interes je bio tolik da se moglo napuniti i dva restorana, ali samo je 300 prvih sretnika imalo priliku uživati u posebnom božićnom ambijentu restorana i svim delicijama koje smo vam pripremili. Ljepota je Božića u prisutnosti, a ne u darovima. U vremenu u kojem trenutno živimo prisutnost cijenimo više nego prije. Većeg dara od zajedništva trenutno nema na tržištu. Nama je bilo prekrasno u vašem društvu. Nadamo se da je i vama bilo lijepo, poručuju iz SC-a Split studentima.

A studenti su tijekom večeri bili prepuni pozitivnih dojmova.

– Lipo mi je, drago mi je da ste ovo ovako upriličili i da postoji ovakva prilika za studente. Pogotovo sada s koronom jer je većina toga ili zatvorena ili nije kako je bilo prije, rekao je jedan student za videoprilog SC-a.

Izdvojeni članak

Blagdanski duh ušao je i u menzu: Tete iznenadile stanare doma i ukrasile je

Za 6,40 kuna studenti su dobili ukusan obrok

Cijena večere bila je 6,40 kuna uz x-icu, a u ponudi je bio i otvoreni šank s popularnim cijenama pića i bogat glazbeni program. Na meniju su se između ostaloga, našli dalmatinska pašticada s njokima, file bijele ribe u umaku od bijelog vina sa zelenom purom, šareni mini-burgeri, zelena tjestenina s tunjevinom, pulled pork u umaku. Zbog epidemioloških mjera studenti koji su željeli sudjelovati morali su  imati COVID potvrdu pri ulasku u restoran.

– Iskreno predivno je, predivan ambijent. Pošto smo ovdje svaki dan, svaki dan tu ručamo, nekako nisam mogla niti zamisliti da će to stvarno ovako lipo izgledati. Stvarno su se potrudili, od hrane, ambijenta do atmosfere, tako da sam baš zadovoljna, zaključila je jedna od studentica splitskog sveučilišta koji su sudjelovali na ovoj večeri.

Videoprilog s večere pogledajte u nastavku klikom na ikonu ‘Watch on Facebook’.

 

[FOTO] Možete li vjerovati da je ovo prizor iz menze? Ovako je SC obradovao studente uoči Božića
Share via
Copy link
Powered by Social Snap