Pretraga

[FOTO] Neobična reklama dočekala studente u zagrebačkoj menzi

A- A+

Reallity check u zagrebačkim menzama – ne postoje šifre koje možeš iskoristiti kako bi bolje vozio auto ili kako te policija ne bi zaustavila jer kršiš sve moguće propise. „Aezakmi“ možda funkcionira u San Andreasu, ali na hrvatskim prometnicama baš i ne. Upravo je takva poruka dočekala zagrebačke studente u menzama i podsjetila ih na važnost sigurne vožnje.

foto: Autoškola Danko

Na pravoj cesti ne možeš koristiti šifre kao u video igrama. Zato postoje autoškole u kojima ćeš naučiti voziti auto. A naučiti voziti auto, poštujući prometne propise i pravila nije samo bitno jer nećeš dobiti kaznu od prometne policije, nego tako možeš spasiti i živote ostalih sudionika u prometu.

Ovu zabavnu reklamu – podsjetnik osmislila je Autoškola Danko, punoljetna zagrebačka autoškola koja je svojim dugogodišnjim radom proizvela tisuće vozača. Kažu nam kako najviše kandidata dobivaju upravo preko preporuka starijih kandidata i da je to ključ njihovog uspjeha.

U Autoškoli Danko trenutno rade pet instruktora i jedna instruktorica, a svojim ležernim pristupom polaznicima stvaraju ugodnu atmosferu prilikom svladavanja ove danas iznimno potrebne vještine.  Nalaze se na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, na adresi Avenija Marina Držića 4, a vrlo su aktivni na Facebooku i Instagramu. Novi tečaj organiziraju 7. svibnja, a sve potrebne informacije možeš dobiti na njihovom webu.

foto: Autoškola Danko

[FOTO] Neobična reklama dočekala studente u zagrebačkoj menzi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap