Pretraga

[FOTO] Samo za studentice: SC povodom Dana žena za njih organizirao posebnu večeru u menzi

A- A+

Jučer je povodom Dana žena održana studentska večera samo za studentice na splitskom kampusu. Na samom početku ženske večeri dočekalo ih je piće dobrodošlice te jela u tri slijeda, a posebno iznenađenje su bili muški studenti koji su tu večer preuzeli uloge konobara i bili su na usluzi studenticama cijelu večer.

Foto: SC Split

Studentski centar u Splitu za svoje je studentice povodom Dana žena organizirao posebno iznenađenje – večeru u Restoranu Kampus rezerviranu isključivo za djevojke. Uz prigodni ugođaj i jelima u tri slijeda, ali i pićem dobrodošlice, ženska studentska večer prošla je u dobrom tonu.

-Studentski centar u Splitu je ovog puta nadmašio samog sebe, rekla je Antonela Galić, studentica PMF-a.

Iako ovo nije prvi put da SC Split radi ovakve večere za svaki praznik i blagdan, studenti poručuju da bi se takve stvari trebale više organizirati.

– Oduševljena sam ovom večerom. Voljela bih da se ovako nešto češće organizira za nas studente, poručila je Mihaela Ćosić, studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu.

Studentice je dočekalo piće dobrodošlice, a hrana je bila poslužena na tri izložbena stola. Moglo se birati od punjenih rolica od pilećeg batka, riže s curry umakom, buzare od lignji s njokima, trgane svinjetine i pekarskog krumpira do skradinskog rižota, šarenih njoka u umaku od sira, salate s piletinom i tunjevinom i kolača. Ipak, večera nije mogla proći bez pomoću muških studenata koji su za taj dan preuzeli uloge konobara i bili na usluzi studenticama cijelu večer.

Ivna, Mihaela, Antonija, Antonela, Lucija i Božena su stanarke Studentskog doma Bruno Bušić i dozvolile su da ih se snimi u pripremama za večeru, što možete pogledati u videu ispod kao i kakva je atmosfera vladala na večeri.

[FOTO] Samo za studentice: SC povodom Dana žena za njih organizirao posebnu večeru u menzi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap