Pretraga

[FOTO] Studenti zagrebačke Ekonomije dobili novu chill zonu

A- A+

Hodnici zagrebačkog Ekonomskog fakulteta ovih su dana oživjeli u novim bojama. Studenti najbrojnijeg fakulteta zagrebačkog sveučilišta od sada će se, između predavanja, moći družiti u šarenoj chill zoni koju je svojim bojama uredio brend za mlade Hrvatskog Telekoma – bonbon.

Bonbon chill zona na Ekonomskom fakultetu

U bonbon chill zoni studenti Ekonomskog fakulteta dobili su prostor za rad na zajedničkim projektima i odmor između predavanja, mjesto na kojem će se moći odmoriti i napuniti mobitele ili brzinski ponoviti gradivo prije ispita.

Sredstva koja je Ekonomski fakultet primio putem sponzorstva s bonbonom uložena su u nabavu nove računalne opreme, a bonbon je dodatno investirao i u preuređenje računalne dvorane, čiji su zidovi ukrašeni porukama u stilu “Sve što ne položiš, prenosiš u iduću godinu”, koje asociraju na prednosti bonbona poput prenošenja neiskorištenog prometa u sljedeći mjesec, a na jeziku bliskom studentima.

Bonbon chill zona na Ekonomskom fakultetu

Prodekan Ekonomskog fakulteta, doc. dr. sc Božidar Jaković rekao je da realizacijom ovog projekta fakultet osnažuje svoju funkciju javne obrazovne i znanstvene ustanove, učvršćuje odnose sa studentima i ostalim subjektima iz poslovnog okruženja te aktivno provodi transfer novih znanja, što će omogućiti stjecanje konkretnih praktičnih znanja i vještina koje će moći primijeniti u svojem svakodnevnom životu i budućem poslovanju.

– Studente nastojimo što više poticati u njihovu radu, aktivnostima i inicijativama jer oni su oslonac budućeg razvoja. Stoga su nam projekti poput ovog posebno važni jer nas dodatno povezuju kako s gospodarskim sektorom tako i s našim studentima. Drago nam je što nas je bonbon, koji je ponajprije namijenjen mladima i korisnicima koji žive dinamično baš kao i naši studenti, prepoznao kao važnog strateškog partnera, izjavio je prodekan Jaković.

Bonbon se se na suradnju s Ekonomskim fakultetom odlučio kako bi studentima omogućio noviju, bržu i funkcionalniju opremu te s ciljem da se osjećaju ugodnije dok borave na fakultetu.

– Studenti koji pohađaju predavanja i vježbe iz informatičkih predmeta imaju sve veće zahtjeve jer i sami rade na zahtjevnim projektima za koje su nužni adekvatni uvjeti za rad. Vjerujemo kako će sada još lakše ostvarivati zadatke u sklopu projekata i biti motiviraniji za rad s modernom računalnom opremom, izjavila je Nikolina Turuk, stručnjakinja za komunikacije u bonbonu.

Bonbon chill zona na Ekonomskom fakultetu