Pretraga

[FOTOGALERIJA] Najupečatljiviji komentari oko kažnjavanja studentica EFZG-a zbog objava na Facebooku

A- A+

Nakon što smo objavili članak ‘Studentici EFZG-a onemogućen završetak studija zbog komentara na Facebooku’ naši čitatelji većinom su bili složni u neslaganju s odlukama Stegovnog povjerenstva Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Neki su se pridružili isticanju nedostataka djelatnika tamošnje referade, drugi se okomili na cjelokupni Fakultet. Izdvojili smo neke od najboljih komentara.

Studentice EFZG-a sredinom rujna ostavile su u Facebook grupama vezanima uz svoj faks komentare u kojima su kudile rad djelatnika studentske referade. Zbog tih komentara, voditelj referade Robert Fišić pokrenuo je protiv djevojaka stegovni postupak, a Povjerenstvo je donijelo odluke kojima je studenticama kazna u obliku opomene pred isključenje te zabrane polaganja svih ispita u razdoblju od šest, devet i 12 mjeseci.

O slučaju ‘Referade na Facebooku’ mnogi su korisnici Facebooka podijelili stav o neslaganju s određenim stegovnim mjerama, kao ni samom kažnjavanju studentica. Studenti koji su se usudili komentirati, ali i dobar dio ostalih čitatelja našeg portala ostavilo je svoj komentar na cijelu situaciju. A mi smo vam izdvojili neke najupečatljivije.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap