Pretraga

Fotogalerija: Pogledajte kako su se zabavljali studenti na brucošijadi FPZG-a

A- A+

Zagrebačku Močvaru sinoć su preplavili brucoši novinarstva i politologije, kao i studenti viših godina te pojedini profesori Fakulteta političkih znanosti. Sinoćnju brucošijadu FPZG-a posjetili smo i mi te napravili fotogaleriju da bi vam što bolje dočarali uzavrelu atmosferu koju su postigli Kiša Metaka, Bore Balboa, High5, Biciklići, Čudnoređe te Justin’s Johnson. Ako je uz samu binu zraka nedostajalo, zabave sigurno zafalilo nije.

Klub studenata Fakulteta političkih znanosti sinoć je organizirao veliki tulum u zagrebačkoj Močvari povodom dobrodošlice novoj generaciji brucoša novinarstva i politologije, ali i proslavu Dana Fakulteta.

Nekoliko stotina okupljenih uživali su u pjesmama sve popularnijeg sastava Kiše Metaka, zatim Bore Balboa, High5, Biciklića, Čudnoređa te Justin’s Johnsona.

Budući da je studente vrijeme poslužilo, prepunu Močvaru okružili su i oni kojima je više odgovaralo piti i zabavljati se po klupicama ili na svježem zraku. Uz brucoše, na tulumu su uživali i studenti viših godina kao i pokoji profesor s Fakulteta političkih znanosti. Među okupljenima našlo se i nekoliko spremnih nasmijati se za našu fotogaleriju. Pogledajte kako su se na sinoćnjoj brucošijadi zabavljali gosti Močvare.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap