Pretraga

Građani iselili s Cvjetnog, SC ima poruku za studente koji nisu dobili dom na natječaju

A- A+

Nedavno su objavljeni konačni rezultati natječaja za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu, a dodatnih 433 studenta ostvarila su pravo na sobu. Građani čije su kuće i stanovi stradali u potresu iselili su iz Studentskog doma Cvjetno, a ima i jedna dobra vijest za one kojima je malo nedostajalo da ostvare pravo na dom.

Foto: Srednja.hr

– Studentski centar u Zagrebu zaprimio je Nalog za demobilizaciju studentskog doma ‘Cvjetno naselje’. Građani Zagreba koji su bili privremeno smješteni u prva dva paviljona iselili su te su počeli radovi vezni uz čišćenje soba i paviljona, manji popravci te provođenje dezinfekcije prostora. Nakon što navedeno bude završeno, omogućit će se useljenje studentima koji su zatražili smještaj putem zahtjeva za premještaj (do popunjenja slobodnih kapaciteta), a zatim će doći do spuštanja bodne granice na sva slobodna mjesta u studentskim domovima Studentskog centra u Zagrebu, priopćili su iz Studentskog centra u Zagrebu.

Izdvojeni članak
studentski dom stjepan radić sava

Dodatna 433 studenta dobila dom: SC Zagreb objavio rezultate žalbi, poznat postupak useljenja

Nedavno su objavljeni konačni rezultati natječaja za smještaj, a pravo na dom nakon žalbenog su roka ostvarila još 433 studenta. Popis možete pronaći OVDJE.

Podsjetimo, dio studenata preseljen je s Cvjetnog na Savu nakon potresa koji je pogodio Zagreb krajem ožujka, a onima koji tada nisu bili u domu jer fakulteti nisu radili, stvari su izmjestili djelatnici doma ili su sami došli po njih. Studenti su se tada glasno pobunili, smatrajući kako su im stvari skladištene na neadekvatan način te kako u Zagrebu postoje i drugi, tada prazni, objekti u koje su građani mogli biti smješteni. Više o ovoj temi pročitajte na linku.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap