Pretraga

Hrabri telefon otvorio natječaj za edukaciju studenata-volontera

A- A+

Hrabri telefon je otvorio natječaj za program edukacije volontera. Udruga koja već dugi niz godina pomaže djeci ovim putem poziva sve studentice i studente pedagogije, psihologije, socijalnog rada i ERF-a da se prijave. Rok za javljanje na natječaj je do 2. veljače, a vrši se elektronskim putem.

hrabritelefon.hr

Udruga Hrabri telefon poziva studente i studentice psihologije, pedagogije, socijalnog rada i ERF-a da se prijave na edukaciju za volontiranje na programima Hrabri telefon za djecu, E-savjetovanje i Hrabri telefon za mame i tate.

Iz Udruge napominju da edukacija i volontirnaje uključuju simultani rad na sva tri programa te da nije moguće volontirati samo na jednom programu.
Studentima se ovim putem nudi prilika da steknu iskustvo i znanje u telefonskom savjetovanju i e-savjetovanju kao i o tematici zlostavljanja i zanemarivanja djece.

Izdvojeni članak

Savjetovalište Luka Ritz potpuno besplatno pomaže svim studentima

Uključeni su u mjesečnu supervizijsku podršku kao i stalnu edukaciju o temama nužnim za profesionalni napredak.

Volonteri linije dežuraju na savjetodavnim linijama u tri smjene i dvije međusmjene te na chatu. Također odgovaraju na savjetodavne upite poslane putem foruma ili e-mail-a. Mjesečna obveza volontera je imati minimalno tri smjene (po 3 ili 4 sata) te prisustvovati jednom supervizijskom susretu. Rok za prijavu je 2. veljače, a prijaviti se možete isključivo slanjem ispunjene aplikacije (u prilogu) putem e-mail-a ines@hrabritelefon.hr.

Hrabri telefon će po zaprimanju aplikacija organizirati razgovor s prijavljenima tijekom veljače, a sastanak s odabranim studentima je planiran za 2. ožujka. Na njemu će vas se uputiti u rad organizacije i sustav volontiranja. Tijekom ožujka u večernjim terminima će se održavati i edukacija.

Više informacija o Hrabrom telefonu pogledajte ovdje.

Hrabri telefon otvorio natječaj za edukaciju studenata-volontera
Share via
Copy link
Powered by Social Snap