Pretraga

Hrvatska narodna banka traži 15 studenata za obavljanje prakse

A- A+

Hrvatska narodna banka je otvorila natječaj za obavljanje prakse, na koji se mogu prijaviti domaći i strani studenti. Uvjeti je da su završili najmanje drugu godinu studija, odnosno upisali treću te imaju minimalni prosjek ocjena 4,0.

Screenshot: YouTube

HNB je otvorio natječaj, na osnovu kojeg namjeravaju primiti 15 studenata na obavljanje prakse. Uvjet je da su završili najmanje drugu godinu studija, odnosno upisali treću, uz minimalni prosjek ocjena 4,0, prenosi Poslovni.hr.

Izdvojeni članak

Provjerite koji su radnici bili najtraženiji po oglasima u protekloj godini

Iako će svaki od primljenih studenata praksu obavljati najviše 25 radnih dana, svakako je referenca upisati ih u životopis.

Kada je riječ o struci kandidata, traže se studenti koji studiraju po programima koji odgovaraju potrebama Hrvatske narodne banke, a to je čitava lepeza područja od ekonomije, matematike, informatike, fizike, informacijskih znanosti (knjižničarstvo ili arhivistika) do psihologije.

Uz navedene kriterije, važna će biti i dakle komplementarnost programa studija s potrebama središnje banke te dojam koji student ostavi odnosno procjena motivacije i interesa.

Prijave studenata primaju se do ponedjeljka 19. siječnja.

Hrvatska narodna banka traži 15 studenata za obavljanje prakse
Share via
Copy link
Powered by Social Snap