Pretraga

Hrvatski studenti organiziraju skup podrške za Hrvate u BiH i imaju 9 zahtjeva za Vladu

A- A+

U utorak, 12. prosinca ove godine, će se održati Skup solidarnosti i predaja zahtjeva za Hrvate u BiH. Skup će početi u 13 sati na Trgu bana Josipa Jelačića, a zatim će se okupljeni uputiti do Markova trga gdje će se održati glavni program.

Hrvatski studenti protiv nepravde organiziraju u utorak, 12. prosinca, događaj Skup solidarnosti i predaja zahtjeva za Hrvate u BiH. Skup će započeti u 13 sati okupljanjem na Trgu bana Josipa Jelačića, nakon čega će otići na Trg sv. Marka.

‘Cilj skupa je pružiti stvarnu podršku Hrvatima u Bosni i Hercegovini s obzirom na novonastalu političko-društvenu situaciju, pokazati što mladi misle o podaničkoj i ignorantskoj politici mnogih dosadašnjih političkih dužnosnika te predati konkretne zahtjeve u obliku peticije vlastima Republike Hrvatske: Saboru RH, Vladi RH, DORH-u i Predsjednici RH’, stoji na Facebook stranici eventa.

Svih devet zahtjeva kojima ‘hrvatski studenti odgovaraju na dva desetljeća ignoriranja, izdaje, ponižavanja i oduzimanja ljudskih, ekonomskih i političkih prava hrvatskom narodu u Bosni i Hercegovini, ali i u Republici Hrvatskoj’ možete pročitati u galeriji.

Hrvatski studenti organiziraju skup podrške za Hrvate u BiH i imaju 9 zahtjeva za Vladu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap