Pretraga

I ove godine održava se Kampusijada, najveće studentsko natjecanje u sportu: Evo i u kojim disciplinama

A- A+

Kampusijada, najveće studentsko-sportsko natjecanje, vraća se na zagrebački Kampus Borongaj i u 2023. godini. Održat će se od 17. do 19. svibnja, a uz nezaobilazne turnire u nogometu, košarci, odbojci i graničaru, održat će se turniri u stolnom nogometu i stolnom tenisu, šahovski turnir te apsolutni hit prošlogodišnje Kampusijade, Beerpong. Prijave se otvaraju ubrzo.

student igra graničara na kampusijadi 2022.

Prizori s Kampusijade 2022.
Foto: Kampusijada 2022. (Facebook stranica)

Nakon velikog povratka prošle godine, ove godine očekuje se u još boljem izdanju. Riječi su to kojima organizatori najavljuju najveći studentsko-sportski događaj godine, Kampusijadu 2023. Kampusijada će se održati od 17. do 19. svibnja na zagrebačkom Kampusu Borongaj pod već poznatim sloganom ‘od studenata za studente’. Sudjelovanje je besplatno, a disciplina ne nedostaje.

Uz nezaobilazne turnire u nogometu, košarci, odbojci i graničaru, održat će se turniri u stolnom nogometu i stolnom tenisu, šahovski turnir te apsolutni hit prošlogodišnje Kampusijade, Beerpong. Ljubitelji kartanja moći će se okušati u beli, briškuli i trešeti, a oni koji vole upregnuti moždane vijuge, svoje će znanje pokazati na kvizu koji se ove godine organizira u suradnji s ekipom Kvizilijade. Okupite ekipe, pripremite dresove i budite spremni na prijave koje se ubrzo otvaraju.

Uz sportske discipline, posjetitelji će tijekom cijele Kampusijade uživati u druženju uz glazbeni program i zanimljive izvođače, a ponovno će se održavati i edukativne aktivnosti Zaklade Petrin korak. Nakon tri vrlo aktivna dana, kao završnica slijedi veliki afterparty u suradnji s klubom Boogaloo. Dakako da smijeha i zabave neće nedostajati, a najbolje natjecatelje očekuju vrijedne nagrade sponzora Kampusijade: HADO, Padel.hr, FoanSaky putovanja, Amazinga, Muzej Iluzija, ClueGo Escape Room, Decathlon uz potporu Zaklade Petrin korak, Elipsa s.z. te AS usluge.


KAMPUSIJADU ORGANIZIRAJU STUDENTI

Kampusijada se održava u organizaciji Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, Fakulteta prometnih znanosti, Fakulteta hrvatskih studija i njihovih studentskih zborova u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu i Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu. Važno je naglasiti da je prošlogodišnja Kampusijada vraćena nakon petogodišnje pauze te je ostvarila značajan uspjeh – gotovo 550 natjecatelja te više od 1200 posjetitelja. Za pripremu i realizaciju događaja pobrinuli su se vrijedni studenti volonteri te Organizacijski odbor Kampusijade u sastavu studenata tri fakulteta Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj.


 

Copy link
Powered by Social Snap