Pretraga

Idete u menzu i strepite od toga kakav će vas meni dočekati? Sad to možete provjeriti na stranici SC-a

A- A+

Idete u menzu i strepite od toga kakav će vas dnevni meni dočekati? Više oko toga ne morate brinuti, Studentski centar u Zagrebu za svojih 16 studentskih menzi sada svakodnevno navodi dnevni meni na svojim novim web stranicama. Sada ćete, primjerice, znati ako se u menzi na drugom kraju grada nudi rižoto s lignjama, morski pas, ramstek – ili pak nešto što nikako ne želite jesti.

rižoto s lignjama menza

Rižoto s lignjama rijetko je i jedno od skupljih jela u zagrebačkim menzama | foto: Hrvoje Debeljak, srednja.hr

Nedavno smo izvijestili kako je Studentski centar u Zagrebu, nakon višegodišnjih pritužba studenata, svoju staru, neprilagođenu, nepreglednim sadržajem zatrpanu web stranicu zamijenio novom. Mnoštvo je promjena, a studenti će lakše no ikad prije moći pronaći sve informacije koje ih zanimaju. Jedna od najvećih novosti tiče se studentske menze.

Izdvojeni članak
studentski centar zagreb

Studentski centar u Zagrebu je, konačno, dobio novu web stranicu: Pogledajte kako izgleda

Na stranicama možete vidjeti meni za sve menze

U rubrici prehrana na web stranici SCZG-a studenti sada mogu lako naći informacije o radnom vremenu, rasporedu obroka, razini svojih prava pa tako i listu odobrenih artikala koji idu pod državnu subvenciju. No, najveća novost koja će mnogima koristiti su meniji. Dobro ste pročitali, studenti će na web stranicama Studentskog centra svakodnevno moći pregledati dnevni meni u svih 16 zagrebačkih studentskih menzi.

Dovoljno je samo kliknuti na studentsku menzu u koju planiraju otići i otvorit će im se zaseban dio stranice gdje se nalaze meniji koji se taj dan poslužuju. Mi smo danas tako provjerili što se poslužuje u studentskoj menzi pri Studentskom centru u Savskoj. Na snimci zaslona ispod možete vidjeti dnevni meni za ručak, za desnu i lijevu liniju.

Izvor: Screenshot stranice SCZG-a

Aktivirali su se i na društvenim mrežama

Uz nove internetske stranice, informacije su studentima dostupne na društvenim mrežama gdje se Studentski centar posebno aktivirao posljednjih nekoliko tjedana. Pitali smo ih kako je do toga došlo i je li to dio nekog šireg plana poboljšanja komunikacije sa studentima.

– Fokus uprave Studentskog centra u Zagrebu su uvijek studenti, jer je namjena studentskih centara da se brinu o studentskom standardu. Shodno tome se trebamo konstantno prilagođavati novim komunikacijskim kanalima putem kojih dopiremo do što većeg broja studenata i onih koji će to tek postati, kazali su nam iz Studentskog centra.

Mjesta za poboljšanja uvijek ima, kažu nam, ali prema sadašnjim reakcijama smatraju da su na dobrom putu. Ravnateljstvo SCZG-a pitali smo i jesu li zaposlili osobu koja se sad specifično bavi komunikacijom sa studentima i javnosti.

– Unutarnjom preraspodjelom poslova, kao i do sada, više osoba se bavi uređenjem web stranica i sudjeluje u kreiranju sadržaja za društvene mreže. Održavanje rada web stranica trenutno se radi u sklopu garancije koja je bila propisana kao sastavni dio nabave. Studentski centar u Zagrebu, nažalost je po prosječnom broju godina zaposlenika ‘stara’ tvrtka, ali zapošljavanjem novih osoba mlađe živote dobi dolaze i nove ideje te se uvode novi trendovi, rekli su za srednja.hr iz SCZG-a.

rižoto s lignjama menza
Share via
Copy link
Powered by Social Snap