Pretraga

Iskustvo zlata vrijedi: Svi studenti s invaliditetom mogu se prijaviti na praksu

A- A+

Poslovni dnevnik organizira društveno odgovorni projekt ‘Iskustvo zlata vrijedi 2014.’ na koji se mogu prijaviti studenti s invaliditetom sa svih fakulteta koji žele steći radnu praksu. Oni koji se prijave na ovaj projekt, uz stjecanje radne prakse, otvaraju si vrata za potencijalno zapošljavanje. Prijave na natječaj traju od 14. travnja do 15. lipnja 2014. godine.

‘Iskustvo zlata vrijedi 2014.’ je društveno odgovorni projekt u organizaciji Poslovnog dnevnika koji u suradnji s partnerima-poslodavcima omogućuje studentima s invaliditetom radnu praksu s eventualnom kasnijom mogućnošću zapošljavanja. Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni studenti s invaliditetom, bez obzira koji fakultet pohađaju, a prijave traju od 14. travnja do 15. lipnja.

Izdvojeni članak

AIESEC organizira info sastanke za studente koji žele na praksu u inozemstvo

Kroz navedeni projekt Poslovni dnevnik je odlučio proširiti svijest u poslovnoj zajednici i šire te problematizirati pitanje zapošljavanja osoba s invaliditetom u Hrvatskoj.

Iskustvo zlata vrijedi 2014. dobilo je i podršku Ministarstva rada i mirovinskog sustava, a stručni partner i pokrovitelj je Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Partner projekta je i Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

U stjecanju radne prakse sudjeluju sljedeće tvrtke: Adecco, AD Plastik, Atlantic grupa, Bauerfeind, Croatia zdravstveno osiguranje, Dukat, Hrvatska lutrija, Hrvatski zavod za zapošljavanje, McDonald’s, METRO Cash & Carry Hrvatska, Otto Bock Adria, PBZ CO, Premisa, Rail Cargo Logistics, Styria i Tisak.

Studenti se na natječaj mogu prijaviti ispunjavanjem formulara na sljedećem linku. No treba napomenuti da sve pristigle prijave ulaze u bubanj i nisu vidljive za javnost, osim za stručnu komisiju projekta te da utoliko u potpunosti štitimo privatnost prijavljenih.

Copy link
Powered by Social Snap