Pretraga

Izabran je novi studentski kapelan: Osim misa i klanjanja, moći ćete s njim i na – kavu

A- A+

Don Ivan Terze novi je studentski kapelan u Splitu. Osim studentskog vjeronauka, misa i klanjanja, studenti će moći sudjelovati i na kavi s kapelanom na tamošnjem kampusu, hodočašćima te ljetnom kampu.

Don Ivan Terze novi je studentski kapelan u Splitu. Osim studentskog vjeronauka koji će se održavati u kapelici na Kampusu te Studentskom domu Bruno Bušić, studenti će moći doći na kavu s kapelanom svakog ponedjeljka, srijede i petka od 13:30 do 15 sati.

Osim toga, don Terze vodit će i studentske mise u Župi Visoka i kapelici na Kampusu, a četvrtkom će se održavati i klanjanja za studente. U studenom ove godine održava se i hodočašće u Vukovar, krajem prosinca se ide u Taize, u ožujku 2023. godine u Rim, a sljedećeg kolovoza na Međunarodni dan mladih u Lisabon. Studenti će moći sudjelovati i na ljetnom kampu.

Izdvojeni članak
hod za život zagreb

Studenti se okupljaju ispred doma na Savi pa idu na Hod za život: Pozvao ih studentski kapelan

Don Terze je, inače, rodom iz Splita, gdje je proveo velik dio svog djelovanja. Osim službe u Splitu, Terze je služio i nekoliko godina u Zagrebu na Jarunu i Knežiji. Nedavno je imenovan i župnikom Župe Presvetog Srca Isusova u Splitu i nadbiskupijskim povjerenikom za pastoral mladih i duhovnikom studenata Sveučilišta u Splitu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap