Pretraga

Izabran novi predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu

A- A+

Zagrebački Studentski zbor na jučerašnjoj sjednici je dobio novog predsjednika. PMF-ovac Petar Labrović narednih godinu dana će biti zadužen za zaštitu interesa studenata najvećeg hrvatskog Sveučilišta.

Foto: Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Petar Labrović na jučerašnjoj sjednici održanoj u Rektoratu zagrebačkog Sveučilišta izabran je za novog predsjednika Studentskog zbora. Student prve godine diplomskog studija Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u narednih će godinu dana predstavljati i štititi interese više od 70 tisuća studenata.

Izdvojeni članak

Mate Damić: ‘Najveći problem Studentskog zbora bio je nedostatak kontinuiteta’

– Ja ću u narednih godinu dana nastaviti ono što su započeli moji prethodnici. Radit ću na poboljšanju kvalitete studentske prehrane i smještaja u studentski domovima, a nadam se kako ćemo u mom mandatu otvoriti i ured za međunarodnu suradnju koja je postala važan faktor ulaskom Hrvatske u Europsku uniju, izjavio je Labrović.

Novi predsjednik je dosad sudjelovao u radu zbora kao predstavnik PMF-a, a prošle je godine bio i član Predsjedništva sveučilišnog zbora. Za njegovog zamjenika imenovan je Mario Mašić, student šeste godine Medicinskog fakulteta.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap