Pretraga

Izašli su rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Zagrebu, pogledajte jeste li među dobitnicima

A- A+

Sveučilište u Zagrebu objavilo je privremene rezultate natječaja za dodjelu 500 stipendija. Stipendije se dodjeljuju u četiri kategorije, a iznos stipendije po studentu je 10.000 kuna.

Foto: M. Gelenčir/srednja.hr

Kako je priopćeno sa Sveučilišta u Zagrebu, povjerenstvo za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu utvrdilo je privremene rang liste dobitnika stipendija redovitim studentima preddiplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih, diplomskih sveučilišnih te preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija za ak. god. 2021./2022.

Stipendija se, podsjetimo, dodjeljivala u četiri kategorije: za izvrsnost, studentima koj studiraju nastavniče studijske programe u području matematike, prirodnih znanosti i informatike, uspješnim sportašima te studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa. Ukupni iznos stipendije je po studentu je 10.000 kuna, a dodijeljeno je njih 500.

– Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku tri dana, zaključno sa 7. travnja 2022. do ponoći, podnijeti povjerenstvu pisani obrazloženi prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr. Prigovore mogu podnositi isključivo kandidati osobno. Ako je student/ica ostvario/la pravo na neku drugu stipendiju i želi odustati od prava na stipendiju Sveučilišta u Zagrebu, molimo da nas o tome obavijesti pisanom izjavom na mail stipendije@unizg.hr. Napominjemo da uz stipendiju Sveučilišta u Zagrebu nije moguće primati nijednu drugu stipendiju iz javnih izvora (izuzev Erasmus+ stipendije), stoji u obavijesti Sveučilišta.

Konačne liste dobitnika, poručuju sa sveučilišta, bit će objavljene nakon potvrde istih na sjednici Senata 12. travnja 2022. U nastavku možete vidjeti liste dobitnika u sve četiri kategorije, a ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Izašli su rezultati natječaja za stipendije Sveučilišta u Zagrebu, pogledajte jeste li među dobitnicima
Share via
Copy link
Powered by Social Snap