Pretraga

Jedan od većih zagrebačih fakseva najavio raniji početak nastave za dio studenata zbog obnove nakon potresa

A- A+

Među zagrebačkim fakultetima koji su značajno stradali u potresu je i Biološki odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Tamo je zbog građevinskih radova pomaknut početak zimskog semestra.

Zagrebački PMF
Foto: Ivan Klindić | www.ivanklindic.info

S Biološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta priopćili su da zbog preseljenja i građevinskih radova na obnovi nastava u zimskom semestru počinje ranije.

Na prvoj godini preddiplomskog studija biologija i molekularna biologija te integriranog studija kemije i biologije nastavničkog smjera, nastava započinje već 6. rujna (samo biološki kolegiji). Na prvoj godini diplomskih studija nastava će započeti 11. listopada, a na svim ostalim godinama studija kreće 4. listopada.

– Novost je također da se sljedeće akademske godine planira održavanje nastave za prvu godinu diplomskih, preddiplomskih i integriranog studija i u terminu izvanrednih ispitnih rokova u studenom 2021. godine. Kako se nalazimo u vrlo neizvjesnim vremenima (pandemija, preseljenje), molimo vas da redovito pratite web stranicu i društvene mreže, kao i svoje službene e-mail adrese preko kojih ćemo vas informirati o svim važnim datumima i eventualnim promjenama u planovima. Želimo vam ugodno ljeto i da se svi dobro odmoreni na jesen vratimo izazovima koji nas čekaju, poručuju studentima s PMF-a.

pmf_Klindic_Ivan.jpg
Share via
Copy link
Powered by Social Snap