Pretraga

Jedno Sveučilište donijelo je odluku o produženju nastave, a ispiti na ljetnom roku pisat će se do kolovoza

A- A+

Senat Sveučilišta u Osijeku na sjednici 8. svibnja donio je odluku kojom se nastava u ovom semestru na tom fakultetu produžuje do 26. lipnja, a pomaknuli su se i ljetni i jesenski ispitni rokovi.

pixabay.com

Sveučilište u Osijeku nastavu je u ljetnom semestru prema prvotnom planu trebalo održavati do 5. lipnja, no to je produženo do 26. lipnja. Vidljivo je to iz Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o nastavnom kalendaru za akademsku godinu 2019./2020. koju možete vidjeti na kraju ovog teksta.

Izdvojeni članak

Sveučilište u Osijeku očito ima viška novca: Samo izvjesnom Johnu Smithu iskeširali su 100.000 kuna

– Znanstveno / umjetničko-nastavne sastavnice na kojima se izvode laboratorijske, kliničke i metodičke vježbe te praktikumi, terenska nastava i stručna praksa uz druge oblike nastave koji su uvjeti za izlazak na ispit održavat će nastavu do 26. lipnja 2020. godine. Iznimka je Medicinski fakultet u Osijeku gdje se izvođenje vježbi provodi do 1. srpnja 2020. godine, stoji u Odluci.

Istom Odlukom pomaknuti su i ljetni i jesenski ispitni rok. Tako će se ljetni rok ispita održati od 1. lipnja sve do 1. kolovoza, a jesenski od 24. kolovoza do 30. rujna.

Termine će ipak utvrditi sastavnice, a Odlukom se dopušta i uvođenje izvanrednog ispitnog roka.

*Ako vam se dokument ne učitava pravilno, osvježite stranicu

 

Jedno Sveučilište donijelo je odluku o produženju nastave, a ispiti na ljetnom roku pisat će se do kolovoza
Share via
Copy link
Powered by Social Snap