Pretraga

Jedno sveučilište već je raspisalo natječaj za stipendiju za izvrsnost: Evo kako se prijaviti

A- A+

Studenti riječkog sveučilišta mogu konkurirati za najviše 100 stipendija za izvrsnost. Natječaj je raspisan, a prijave, koje se podnose isključivo elektroničkim putem, traju još nešto više od dva tjedna.

stipendije

Foto: Srednja.hr

Sveučilište u Rijeci raspisalo je natječaj za dodjelu studentskih stipendija za izvrsnost u tekućoj akademskoj godini 2022./2023.

Dodjeljuje se 100 stipendija

Prijava na natječaj, kako su priopćili iz riječkog rektorata, podnosi se isključivo elektroničkim putem, popunjavanjem ovog upitnika. Kako biste se prijavili morate upisati vlastiti elektronički identitet u sustavu [email protected], primjerice [email protected]

Dodjeljuje se najviše 100 stipendija za izvrsnost u iznosu od 800 kuna, odnosno 106,18 eura mjesečno, za razdoblje od deset mjeseci, od početka listopada do kraja srpnja. Stipendiju mogu dobiti redoviti studenti prvih i viših godina preddiplomskih , diplomskih i integriranih studija. sastavnica na temelju. Od ukupnog broja utvrđenih stipendija najviše 30 posto odnosno najviše 30 stipendija dodijelit će se redovitim studentima upisanima u 2022./2023. akademskoj godini u prvu godinu preddiplomskih i integriranih studija.

Uz gore navedeni link za prijavu, potrebno je popuniti dva obrasca. Obrazac A sadrži temeljne podatke o studiju i zadovoljenju osnovnih kriterija natječaja, a obvezno ga treba ovjeriti studentska služba visokog učilišta; neovjereni obraasci neće se priznavati. Obrazac I je izjava studenta o tome prima li ili ne drugu stipendiju, a student ga mora vlastoručno potpisati. Uz ove obrasce potrebna vam je potvrda o upisu u tekuću akademsku godinu i prijepis ocjena, ako ste student više godine, te preslika osobne, odnosno boravišne iskaznice ako ste strani državljanin. Možete ostvariti i dodatne bodove, a više detalja nađite u tekstu natječaja ispod. (Ako vam se ne prikazuje, osvježite stranicu)

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prijave traju još 18 dana

Ako se pitate što je s vašim AAI identitetom, odnosno ne znate ga, Sveučilište u Rijeci napominje da su za izdavanje tog elektroničkog identitete, uključujući mail i lozinku, LDAP administratori pri visokim učilištima. Njihovim kontaktima možete pristupiti ovdje.

Prijave za stipendiju za izvrsnost su otvorene, prijaviti se mogu svi redovni studenti Sveučilišta u Rijeci, i to zaključno do petka, 28. listopada u 12 sati. Tada se prijave zatvaraju, a naknadno neće biti moguće aplicirati za ovu stipendiju. Ako imate kakva pitanja, iz riječkog rektorata upućuju vas da se javite na mail [email protected]

stipendije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap