Pretraga

Još jedan fakultet u Zagrebu dobiva novu menzu: Otvara se već sljedećeg tjedna

A- A+

Posljednji zagrebački fakultet koji je dobio svoju menzu bio je Filozofski fakultet u Zagrebu, a bilo je to potkraj siječnja. Novu menzu sljedećeg tjedna dobivaju studenti Tekstilno-tehnološkog fakulteta.

Foto: Marta Matković|srednja.hr

Nakon što im je prije nekoliko mjeseci zatvorena stara blagovaona, studenti Tekstilno-tehnološkog fakulteta dobit će novu menzu koja je smještena kod samog ulaza na fakultet.

Izdvojeni članak

[Studentska patrola] Je li Cassandra najbolja menza u Zagrebu? Pogledajte naš sud

U pozivnici koju smo zaprimili na redakcijsku e-adresu, stoji kako je riječ o restoranu Studentskog centra u Zagrebu, a menza TTF-a svrata svečano otvara u utorak, 29. listopada, u podne.

Podsjetimo, TTF će biti drugi fakultet u Sveučilišta u Zagrebu koji je ove godine dobio novu menzu. Početkom siječnja studentski restoran otvoren je na Filozofskom fakultetu.

Menzu su od 1. listopada trebali dobiti i studenti Šumarskog te Agronomskog fakulteta, ali otvaranje je otkazano jer je nakon obavljenog prvog tehničkog pregleda studentskog restorana u srpnju trebalo je otkloniti još neke nedostatke. O toj menzi govori se već dugih pet godina i projekt je to vrijedan 15 milijuna kuna. Krajem rujna dekan Šumarskog fakulteta, Tibor Pentek, nije želio konkretizirati novi datum otvaranja menze, samo je poručio da će javnost biti pravovremeno obaviještena kada će se menza na Šumarskom konačno otvoriti.

Napomenimo za kraj kako smo nedavno na portalu pokrenuli rubriku ‘Studentska patrola’ u kojoj ocjenjujemo zagrebačke menze. Na dnevni red našeg suda uskoro će doći i menza TTF-a, a do tada čitajte prošle recenzije na sljedećim poveznicama:

[Studentska patrola]: ‘Menza na Savskoj prije kave na špici’

[Studentska patrola]: Klasik koji svi vole – restoran 2 na Savi

[Studentska patrola] Je li Cassandra najbolja menza u Zagrebu? Pogledajte naš sud

Još jedan fakultet u Zagrebu dobiva novu menzu: Otvara se već sljedećeg tjedna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap