Pretraga

Još jedan grad dobio je svoj studentski servis: Evo tko se sve može učlaniti

A- A+

Student si, imaš već ponudu za posao, ali ti je tolika tlaka putovati do prvog grada da bi mogao predići studentski ugovor. Mladi iz Virovitice oko toga više ne moraju putovati daleko. Ne moraju, zapravo, putovati uopće jer Veleučilište u Virovitici pokreće svoj vlastiti Studentski servis gdje će se studenti moći učlaniti i posredno obavljati studentske poslove.

studentski ugovori, u pozadini dvorana puna studenata

Foto: srednja.hr

Veleučilište u Virovitici na svojim je stranicama objavilo da započinje s obavljanjem djelatnosti posredovanja pri obavljanju studentskih poslova. Drugim riječima, pokreću svoj Studentski servis preko kojega će studenti moći tražiti, obavljati i biti plaćen na ugovor iza studentske poslove. To će se sve odvijati, kako napominju s Veleučilišta, ustrojstvenoj jedinici Centar za studentski standard – Studentski servis, u zgradi Veleučilišta, Matije Gupca 78, Virovitica.

– Djelatnost posredovanja odnosi se, kako na studente Veleučilišta u Virovitici, tako i na ostale studente bez obzira na kojem visokom učilištu studiraju, a pravo na rad putem studentskog ugovora imaju redoviti i izvanredni studenti koji nisu u radnom odnosu niti ne obavljaju samostalnu djelatnost obrta, slobodnog zanimanja niti djelatnosti poljoprivrede i šumarstva, priopćili su s Veleučilišta u Virovitici.

Virovitički će Studentski servis raditi od ponedjeljka do petka od 11 do 14 sati, a za sve dodatne informacija s Veleučilišta u Virovitici studente upućuju na web stranicu. Osim toga, sve informacije o učlanjenju i radu preko virovitičkog Studentskog servisa mogu se dobiti i na kontakt telefon: 033 492 262 te putem e-mail adrese [email protected].

Copy link
Powered by Social Snap