Pretraga

Još nisu podijeljene sve stipendije od 9.600 kuna: Raspisan novi natječaj za studente drugog najvećeg Sveučilišta u državi

A- A+

Krajem prosinca, Sveučilište u Splitu raspisalo je natječaj da dodjelu 125 stipendija svojim studentima. Stipendija na godišnjoj razini iznosi 9.600 kuna, a kako kvota nije ispunjena, Sveučilište je raspisalo dopunski natječaj za nedodijeljene stipendije.

Foto: Srednja.hr

Sveučilište u Splitu raspisalo je dopunski natječaj za dodjelu devet nedodijeljenih stipendija na natječaju za dodjelu stipendije Sveučilišta u Splitu u akademskoj godini 2017./2018.

Izdvojeni članak

Prilika za STEM studentice: Osvojite jednogodišnju stipendiju od 3.000 eura i brojne druge prilike

– Kandidati koji su sudjelovali na natječaju od 22. prosinca 2017.godine i udovoljavaju uvjetima za dobivanje stipendije, ali nisu bili dobitnici stipendije jer su prednost sukladno propisanim kriterijima dobili drugi kandidati, također se moraju ponovno natjecati tj. prijaviti (s potrebnom dokumentacijom) na dopunski natječaj ako su i dalje zainteresirani za dobivanje stipendije te ravnopravno sudjeluju u dopunskom natječaju s ostalim kandidatima sa svoje sastavnice, stoji uz tekst natječaja.

Prijave na ovaj dopunski natječaj podnose se od danas do 6. ožujka i podnose se osobno ili preporučenom poštom, na adresu: Sveučilište u Splitu, Poljička cesta 35, 21000 Split, Služba protokola.

Podsjetimo, ova stipendija iznosi 9.600 kuna godišnje, odnosno 800 kuna mjesečno, a  detalje iz dopunskog natječaja  možete pročitati ovdje.

Još nisu podijeljene sve stipendije od 9.600 kuna: Raspisan novi natječaj za studente drugog najvećeg Sveučilišta u državi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap