Pretraga

Još uvijek se dijele stipendije od 10.800 kn: Upravo je spuštena bodovna granica

A- A+

STEM stipendije u godišnjem iznosu od 10.800 kuna još nisu u potpunosti podijeljene. Upravo je objavljen četvrti krug dodjele, a iz Ministarstva upozoravaju da morate učiniti jednu važnu stvar kako biste dobili stipendiju.

stipendije

Foto: Srednja.hr

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je četvrti krug dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti u akademskoj godini 2021./2022. Mjesečna stipendija iznosi 1.200 kuna, a dodjeljuje se za devet mjeseci.
Rang-liste nisu dostupne javno, već da bi im pristupili morate otići na poveznicu https://stemstipendije.mzo.hr/. Studenti AAI@EduHr elektroničkim identitetom pristupaju mrežnoj aplikaciji na stranici Stem stipendije te jedinstvenom identifikacijskom oznakom provjeravaju mjesto na rang-listi. Za prihvaćanje državne STEM stipendije potrebno je u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr do srijede, 5. siječnja 2022. godine, do 12 sati, označiti Izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, zatim prihvatiti Uvjete stipendiranja te upisati isključivo IBAN žiroračuna koji glasi na ime i prezime dobitnice/dobitnika STEM stipendije.
Iz Ministarstva napominju da se prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra činom sklapanja Ugovora. Ako u navedenom roku ne prihvatite Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaćate državnu stipendiju. Ako pak odbijate državnu STEM stipendiju, potrebno je u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr označiti Odbijam stipendiju.
Još uvijek se dijele stipendije od 10.800 kn: Upravo je spuštena bodovna granica
Share via
Copy link
Powered by Social Snap